snacks

'Bon appétit': vandaag serveren we het hoofd van Katy Perry

Om haar videoclip bij het nummer ‘Bon appétit’ te promoten, laat Katy Perry haar hoofd weer eens zien. Letterlijk, want haar koppie ligt op een schaal eten in een museum.

| Pim Prins

Eet smakelijk.

Lees ook
Chrissy Teigen en dochter Luna schitteren in nieuwe videoclip John Legend

Promotie
Katy Perry heeft vorige week de videoclip gelanceerd bij haar nieuwe nummer Bon appétit. In deze clip wordt er nogal appetijtelijk met Katy omgegaan, want ze wordt bereid als een lekker hapje. Hoewel de clip veel negatieve reacties heeft gekregen, liet Katy zich de kaas niet van het brood eten wat betreft de promotie.

Levend kunstwerk
Katy besloot haar hoofd op een schaal met eten te ‘leggen’ in het Whitney Museum in New York, om zo niets vermoedende museumbezoekers te laten schrikken. Als de deksel van het bord wordt gehaald, schrikken de museumbezoekers eerst van het hoofd. Nadat ze doorhebben dat ze Katy Perry geserveerd hebben gekregen, gaan ze met de zangeres in gesprek.

Dit is de videoclip bij het nummer:


Een dag samen met  je vriendinnen lachen, proeven en shoppen? Kom naar het LINDA.festival op 10 & 11 juni. Bekijk het programma en koop tickets hier. Pssst… Linda komt ook.

VIDEO'S | SNACKS | BUITENLAND

Bron: Mashable | Foto: Still YouTube

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Meer snacks

Lees dit ook even

Meer snacks

Please update your browser