snacks

Bevrijd jezelf uit een 'escape car' en win 'n waanzinnige vriendinnentrip naar Barcelona

Bevrijd jezelf uit een 'escape car' en win 'n waanzinnige vriendinnentrip naar Barcelona

Escape rooms zijn een enorme hit en inmiddels zóveel meer dan vier muren met een slot op de deur. Ben jij niet vies van een beetje spanning en avontuur? Dan is LINDA.LAB op zoek naar jou.

Voor vier vrouwen en drie van hun vriendinnen hebben wij namelijk een zinderend avontuur in petto dat je – als je er een beetje tegen kunt – voor geen goud wil missen.

Spannend en meeslepend
In een nieuwe, meeslepende en nog geheime serie die binnenkort op LINDA.tv te zien zal zijn, loopt de spanning hoog op. Waar de serie precies over gaat, houden we nog even voor onszelf, maar we kunnen je al wel vast vertellen dat het hoofdpersonage, een rechercheur, zenuwslopende momenten gaat beleven in haar auto, een SEAT Ateca.

Race tegen de klok 
Claustrofobie is in dit geval geen ideale eigenschap, want je zult samen met je groepje worden ‘opgesloten’ in die indrukwekkend mooie SUV. Jullie krijgen vervolgens één opdracht: ontsnap uit de ‘gemanipuleerde’ SEAT Ateca. Er zijn hints in de auto verstopt die je nodig hebt om dat voor elkaar te krijgen. En snel wil je zijn, want er staat een geweldig weekendje weg voor vier personen naar het zonnige Barcelona op het spel. Weet jouw groepje de Ateca – met een beetje hulp van ons hoofdpersonage én de technische snufjes van de nieuwe SEAT – als eerste te verlaten?

schermafbeelding-2017-03-24-om-10-37-45

Niet met lege handen naar huis
Lukt het jullie niet als eerste uit de auto te komen en gaat die heerlijke vriendinnentrip aan jullie neus voorbij? Niet getreurd: je ontvangt sowieso een fijne LINDA.-goodiebag én eeuwige roem op LINDA.tv en LINDAnieuws, waarop jullie spannende avontuur te zien zal zijn.

Verspil geen minuut en geef je op!
Ben jij niet zo snel bang te maken, dol op een uitdaging en ben je op a.s. vrijdag 21 april overdag in de gelegenheid om naar een mysterieuze locatie in Amsterdam te komen? Geef jezelf én je vriendinnen dan hier op voor dit unieke LINDA.LAB in samenwerking met SEAT. Begin april hoor je of je bent geselecteerd voor dit LAB. Ga het avontuur aan, ontdek de SEAT Ateca en win die waanzinnige trip naar de Spaanse zon!

LET OP: bij het aanmelden ga je ermee akkoord dat je zowel gefilmd als gefotografeerd wordt.

Bewonder hier alvast de nieuwe SEAT Ateca en lees meer over deze té stoere wagen.

Bekijk hier het wedstrijdreglement

SNACKS | LINDA.LAB | WIN | DE VLUCHT

Bron: LINDA.tv / Seat | Foto: Seat

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Merel UittenhoutMerel Uittenhout

leuk!! dit doen wij heel graag!

Eefke van der LindenEefke van der Linden

Ja super leuk!!

Melissa MeijerMelissa Meijer

Ja leuk! Dit wil ik heel graag proberen met mijn vriendinnen

Anita Groot-KapiteinAnita Groot-Kapitein

21 april heb ik tijd voor de Escapecar, ik doe graag mee

Yolanda KYolanda K

Superspannend! Wij laten ons graag uitdagen! Wedden dat het lukt?

Claudia MustersClaudia Musters

20e of 21e? en krijg je op de dag zelf te horen of je naar amsterdam moet komen? lijkt me super om te doen maar beetje onduidelijk..

Oma WillOma Will

Niets voor mij !!!

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser