Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

'Ben is Back': een film die je bij de strot grijpt en dat anderhalf uur lang blijft doen

In december bingewatchen we ongegeneerd de ene tandglazuur-verwoestende zoete film na de ander, dus in januari vinden we het wel weer hoogste tijd voor het stevigere werk. 

In galop naar de bios dus, voor de film Ben is Back. Een verhaal over drugs, liefde, familie en het schaden van vertrouwen. Met Julia Roberts in de hoofdrol. Dat ook nog.

Drugsverslaving

Ben is Back mag zich dan wel tijdens de kerstdagen afspelen, van zoetsappigheid is geen sprake. Ben (Lucas Hedges) is een charmante negentienjarige jongen, maar ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens kerst onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holly (Julia Roberts) met open armen ontvangen.

Ben is Back

Binnen 24 uur

Holly’s liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert al snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin. Binnen een turbulente 24 uur doet ze er alles aan om te voorkomen dat haar gezin uiteenvalt. Alleen al de trailer (bekijk hierboven) tilt je op en zuigt je mee. 

Ben is Back

Oscar-genomineerde Peter Hedges

Ben is Back is geschreven en geregisseerd door Peter Hedges, die ook Pieces of April regisseerde. Daarnaast schreef hij het scenario van About A Boy – waarvoor hij een Oscarnominatie ontving – en What’s Eating Gilbert Grape. Voor Ben is Back castte hij – het mocht je wellicht al opgevallen zijn – zijn eigen zoon. Die zou je nog kunnen kennen van de eveneens aangrijpende film Manchester by the Sea.

Ben is Back draait vanaf 10 januari in de bioscoop. 

VIDEO'S | SNACKS | ADVERTORIAL

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser