Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

armbanden van Paul

armbanden van Paul

Zoete armbanden met stenen, parels, klavers en klossen

. Liefst allemaal door elkaar en in meervoud.

Leuk
…zelfs met de hysterische Paul Turner en een ietwat tuttige site in het achterhoofd. Je koopt de armbanden van Follow your bliss vanaf € 19.

Bezoekers lazen ook:

 

SNACKS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

cindycindy

Ik heb zelf 2 gekocht , ze zijn Leuk maar erg makkelijk zelf te maken.Had voor 5 euro zelf 3 armbandjes gemaakt en niet van de originele te onderscheiden.En de boodschap......tja

JoyceJoyce

Wat een leuke site heerlijk die romantische sfeer die er neergezet wordt met een mooie boodschap. Ik heb de oorbellen met bijpassende ketting super blij ermee heel sjiek en uniek.

YorrickYorrick

Heb er al verschillende mensen mee blij gemaakt. Erg leuk om kado te doen!

rachelrachel

Hippebetaalbare. Sieraden! Helemaal leuk! Love it!

RoseRose

FYB is super! Ben al fan sinds t eerste moment! En de website is eerder hip dan tuttig.. Deze stijl is toch helemaal hot nu? Keep up the good work!

NienkeNienke

Hele toffe ring geshopt op de site van Follow your bliss: super! Bezoekje aan de site brengt me in Ibiza sferen en zorgt dat ik lekker door blijf klikken!

NicoleNicole

tuttig??..LINDA je snapt er weer niks van! Ik vind de FYB site totally ZEN en super INSPIRING!!!

CatCat

FYB, Daar waren wij vrouwen echt aan toe. Mooie, aparte sieraden die je dagelijks kunt dragen en dat voor een kleine prijs. Ik ben helemaal fan en kijk regelmatig op de site naar al het moois! Een duidelijke mooi vormgegeven website, waar overigens niks tuttig aan is, die mij inspireert en waar het heerlijk shoppen is. Ik heb inmiddels aankopen gedaan en FYB doen wat zij beloven!!! Aanrader!!

LiesLies

FYB is echt supercool met gave combinaties. Onlangs een bestelling gedaan en helemaal blij! Wil er meer van hebben!

MarleenMarleen

Heerlijke site! Kan niet wachten tot ik weer studiefinanciering heb, haha!

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser