Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

Anna Nooshin en Rens Kroes vertellen tijdens TEDxAmsterdamWomen over vooroordelen en hokjes

Anna Nooshin en Rens Kroes vertellen tijdens TEDxAmsterdamWomen over vooroordelen en hokjes

Wereldwijd hebben vrouwen te maken met vooroordelen en labels die door de maatschappij worden gecreëerd. Bij TEDxAmsterdamWomen delen sprekers hun ervaring. 

| Maaike van de Graaf

Onder hen: blogger Anna Nooshin en schrijver Rens Kroes.

Lees ook
Diana Matroos openhartig over haar verleden in TEDxTalk

Agressief of ambitieus?
Het TEDxAmsterdamWomen evenement gaat dit jaar over de positie van vrouwen. Want waar een man gezien wordt als ambitieus, krijgt een vrouw af en toe nog het label ‘agressief’. De sprekers zullen onder meer antwoord geven op de vraag: ‘Houdt deze positie je tegen of zorgt het juist voor nog meer gedrevenheid?’

De sprekers
In totaal zijn er zestien sprekers op het evenement. Zo vertelt Hélène Christelle Munganyende over hoe zij als peuter moest vluchten voor de burgeroorlog in Rwanda en vertelt Rens Kroes over hoe belangrijk het is om altijd je dromen na te jagen. Ook zullen er drie finalisten van de StartUp Award (uitgereikt aan ondernemerstalent) spreken over hun ervaringen als beginnende ondernemer.

TedxWomen
TEDxAmsterdamWomen is een congres dat vrouwen een podium geeft om anderen te inspireren. Gedurende de dag fungeren vrouwen als ambassadeurs voor verandering en innovatie. Meemaken? Dat kan op 2 november en kaarten bestel je hier.

SNACKS | BEKEND | LIFESTYLE

Bron: TedxWomenAmsterdam | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen
Advertorial

Ho, ho, ho, wat handig: met deze interieur-tips stoom je je huis klaar voor de kerstdagen

Weet jij na het optuigen van de kerstboom nooit meer precies wat je verder nog kunt doen om de kerstsferen in huis te halen zonder dat je woonkamer meteen in een stilstaande kermis verandert? 

Lees dit ook even

Please update your browser