Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

6 x apps die onmisbaar zijn voor vrouwen met een druk leven

6 x apps die onmisbaar zijn voor vrouwen met een druk leven

Een drukke baan, zorgen voor de kinderen en daarnaast nog een beetje tijd voor jezelf nemen: het is soms best een klus. Daarom kun je – net als Danie uit de nieuwe LINDA.tv-serie ‘De Ballen Van’ – wel wat hulp gebruiken.

| Marjolein ter Braak

Wij zetten een aantal handige apps voor je op een rij. Wordt je leven in één klap wat georganiseerder.

1. Squla
Niets is zo fijn als je kinderen een steuntje in de rug geven op school. ‘Squla’ is een leuke en interactieve manier voor jouw kinderen om hun huiswerk spelenderwijs te doen. Wordt het meteen een beetje leuker voor ze. Én je kunt de voortgang van je koters ook nog inzien ook. Handig.

2. One Big Thing
Staat er veel op het programma vandaag en heb je geen idee meer hoe je het overzicht kunt houden en prioriteiten moet stellen? Of puilen je ‘to do’-lijstjes uit en krijg je daardoor juist nóg minder gedaan? ‘One Big Thing’ is een heel simpel to do-lijstje voor in de ochtend. Je focust op één groot project op de dag, en maakt drie mogelijke ‘side’-projectjes. Zie je snel en overzichtelijk wat er écht toe doet.

3. Snappcar
Moet je de stad uit, maar heeft je vent de auto meegenomen? Met ‘Snappcar’ huur je een auto van iemand uit de buurt, die toch stil staat. Je maakt een account, kiest een auto en binnen no-time ben je onderweg. Oh, en je kunt ook een extra zakcentje bijverdienen door je eigen auto beschikbaar te stellen.

4. Grabr
Een hekel aan de ellenlange verzendtijd als je iets in het buitenland besteld? Dat hoeft niet meer. Met Grabr kun je iets opvragen aan de andere kant van de wereld, en het vervolgens door iemand laten meenemen en bezorgen die toch deze kant op moet. Een soort Marktplaats: je vraagt iets op, biedt een prijs en reizigers kunnen reageren. Dat is toch fíjn?

5. Gyroscope
Een app als stappenteller, health tracker én voor je voeding. Alles wat je met Healthkit (op je iPhone) bijhoudt, kun je veilig en mooi gevisualiseerd weergeven met ‘Gyroscope’. Heb je een Apple Watch? Dan kun je ook je hartslag bijhouden en je patronen zien.

6. Grum
Oh wat hebben we hier lang op gewacht. Voor een klein bedrag per maand kun je namelijk Instagram-posts voor de hele week inplannen. Blijft je profiel altijd ‘on-the-running’. Je koppelt je account en uploadt vervolgens de foto’s die jij wilt inplannen op een website.

7. Tictail
Wil je een eigen webshop starten, maar heb je geen idee hoe je zoiets moet opzetten? ‘Tictail’ is de soort Tumblr voor Webshops, waar je heel gemakkelijk je eigen winkel opzet en mensen je kunnen volgen. En je kunt ‘m indelen hoe jij wilt.

SNACKS | TECH

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser