Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

De feestmaanden zijn al duur genoeg: 8 x decembercadeaus met LINDA. geeft korting

De feestmaanden zijn al duur genoeg: 8 x decembercadeaus met LINDA. geeft korting

De koude wintermaanden zijn weer genaderd en dat betekent dat ook de feestdagen er weer aankomen. Van je schoen zetten tot cadeaus voor onder de kerstboom: met dit cadeaulijstje weet jij wat je dit jaar moet vragen.

| Amber Engelbracht

En laat LINDA.geeft korting nu net de allerleukste aanbiedingen voor de feestdagen hebben.

1. Zwarte Burkely shopper Claire

Voor € 89,95 ligt deze fijne zwartleren tas niet in, maar naast je schoen. Past precies in onze collectie, want geef toe: je kunt nooit te veel tassen hebben.
lindageeftkorting-BURKELY LEREN TAS CLAIRE

2. De Bart muts en sjaal

Met de Bart muts en sjaal heb jij het deze winter nooit meer koud.
Het setje is verkrijgbaar in twee kleuren en heb je voor € 39,95 in huis.

lindageeftkorting-BARTS MUTS EN SJAAL

3. Philips Sonicare elektrische tandenborstels

In slechts twee weken kun je verkleuringen wegpoetsen dankzij de unieke Clean & White- poetsstand. Zo weet je zeker dat je met een stralend witte lach op de kerstfoto staat. Bij de aanbieding krijg je zowel een roze als een blauwe elektrische tandenborstel. Voor € 74,95 is het paar van jou.

lindageeftkorting-PHILIPS SONICARE ELEKTRISCHE TANDENBORSTELS

4. De John Berens stijltang

Zeg maar dag tegen pluishaar of halfslachtige krullen en hallo tegen altijd-happy-haar. Voor € 99,95 heb jij deze stijltang, inclusief gratis flacon Silk Therapy van Biosilk in de pocket én is je coupe voor het nieuwe jaar in mum van tijd gefixt.

lindageeftkorting-JOHN BEERENS STIJLTANG

5. Geurset Marie-Stella-Maris

Thuiskomen in een warm huis dat óók nog eens lekker ruikt. Dat is wat we allemaal willen met deze kou. De geurkaars en geurstokjes hebben een verfrissende en kalmerende geur van stralende citrusnoten en zijn voor € 59,95 te bestellen.

lindageeftkorting-GEURSET MARIE-STELLA-MARIS

6. Jumbo spellenpakket

Perfect om de kerstdagen met de familie door te komen. In dit spellenpakket zitten drie van onze favorieten: Party&Co, Pim Pam Pet Adults en Mens Erger Je Niet. Voor € 39,95 heb jij gegarandeerd een topavond.
lindageeftkorting-JUMBO SPELLENPAKKET

7. Wijnbeurs wijnpakket

Voor iedereen die z’n oude, vertrouwde wijn zat is, maar niet goed weet waarop over te stappen, is dit wijn-pakket ideaal (€ 39,99). Het geeft je het perfecte excuus om eens uitgebreid te gaan proeven en wie weet zit er tussen een van deze zes wijnen wel jouw nieuwe favoriet. Wordt die kerst toch nog leuk.

lindageeftkorting-wijnbeurs wijnpakket

8. LINDA.man met Beau van Erven Dorens

Onze LINDA.man met gasthoofdredacteur Beau van Erven Dorens is ook een topcadeau voor in de schoen. Het blad is online en in de winkel te vinden voor € 6,25.

Linda.man beau

SNACKS | LINDA.GEEFT KORTING

Bron: LINDA. geeft korting | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser