Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

snacks

5 x dit is er te doen tijdens Hotelnacht 2018 (en wij geven tickets weg)

5 x dit is er te doen tijdens Hotelnacht 2018 (en wij geven tickets weg)

Altijd al toerist in eigen land willen zijn? Das mooi. Want aankomend weekend kun je tijdens Hotelnacht voor een prikkie slapen in (vele) luxe hotels in Amsterdam. 

| Maaike van de Graaf

En goed nieuws: wij geven nu vijf x twee tickets weg.

Lees ook
6 x wat te doen (naast slapen) tijdens Hotelnacht 2017

Meer dan slapen
Op 13 januari vindt voor de zesde keer Hotelnacht plaats. Verschillende hotels in Amsterdam openen hun deuren voor stadsgenoten. Maar je kunt niet alleen een tukkie doen, ook worden er talloze feestjes en activiteiten georganiseerd. En daar zetten wij er een paar van op een rijtje.

1. Van ijshockey tot bellenblazen
Compleet met luchtkastelen, air hockey, bellenblazen en natuurlijk veel bubbels breng je de nacht door in het Art’otel. Art’otel wordt air’otel, handjes in de lucht dus.

2. Tangodansen in het Conservatorium Hotel
Zin om een dansje te wagen? In het Conservatorium Hotel kun je de tango leren dansen. Mocht je niet zo soepel in de heupen zijn, je kunt in het hotel ook cocktails leren maken.

3. Skaten maar
In de Koepelkerk van het Renaissance Hotel waan je je in de jaren zeventig. Trek je rollerskates aan en ga los op discohits terwijl je door de koepelzaal rolt.

4. Eten, eten en eten
Maar uiteraard kun je tijdens de Hotelnacht ook heerlijk eten. Zo opent Michelin-restaurant Vermeer na middernacht een pop-up Döner Vermeer met kebab én champagne.

5. De échte toerist uithangen
Maar ook kun je tijdens de nacht de typische Amsterdamse toerist uithangen. Vaar namelijk mee met een rondvaart door de grachten of bezoek het Stedelijk Museum.

Winnen
Denk jij: dit klinkt mij als een smartlap in de oren? Laat dan in een reactie weten waarom en wie weet win je wel twee tickets voor Hotelnacht. Vrijdag worden de winnaars uitgekozen.

SNACKS | LIFESTYLE

Bron: Hotelnacht | Foto: Hotelnacht

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Eline HoogEline Hoog

Helaas net te laat! :(

Sandra BodhaSandra Bodha

Kan ik nog 2 tickets winnen? Omdat ik graag chardonnay wil gaan speed-tasten in de Auditoriumbar ????

Nina DrenthNina Drenth

Januari 2017: begint met een burn-out shit!Januari 2018: einde burn-outcheck!Nieuwe start met een nachtje Amsterdam, Yes please!

Margriet VeldhuisMargriet Veldhuis

Amsterdam ...nooit een reden om niet te gaan!

Carrie RoulandCarrie Rouland

Ohhh ja heel graag met mijn allerliefste puberdochter Noa ...gewoon, omdat we daar zo onwijs van zouden genieten! ❤️

Anouk DHAnouk DH

Tijdens oud en nieuw hadden mijn vriend en ik een romantisch weekend voor de boeg, helaas werden we geveld door de griep en hebben we de jaarwisseling in bed doorgebracht... en dat waa niet uit vrije wil en niet zo spannend zoals het klinkt helaas! Tijd voor een herkansing? :)

Jessica van HeuvelnJessica van Heuveln

Zoals ieder jaar ben ik te laat voor dit hippe gebeuren! Maar om met Puberette een paar postcodes verderop te genieten van allerlei pracht en praal lijkt me superleuk en gezellig! Enne mijn GV'tje is eten. Met een doner van Vermeer ben ik dus goed bezig. Fijne avond!

Marjo van WijngaardenMarjo van Wijngaarden

Een nacht in een hotel in Amsterdam verblijvenEn allemaal leuke activiteiten om over te kijvenMet manlief wil ik wel heel graag gaanZoiets hebben wij nog nooit gedaan!

Anita Van de WaarenburgAnita Van de Waarenburg

Ooh dat zou geweldig zijn! Ik wil al zo lang heeeel graag een nachtje in Amsterdam doorbrengen... heerlijk midden in de stad, zoveel te zien en te doen. En dan niet terug naar huis hoeven, heerlijk genieten in een hotel samen met mijn lief :-) Lijkt me super om te winnen...

M RoosM Roos

Ik wil Amsterdam!

Meer snacks

Lees dit ook even

Please update your browser