snacks

Vijf redenen om op de bank te ploffen voor de serie 'Doctor Foster'

Op zoek naar een nieuwe serie op Netflix, maar geen idee welke je moet kiezen? Snappen wij. Daarom hier vijf redenen om te starten met het spannende ‘Doctor Foster’.

| Eline van der Haar

Hoofdrolspeler Gemma Foster is een getalenteerde huisarts en moeder van een zoon.

Lees ook
Verse aanwas en nieuwe seizoenen: 7 x tv-series die je écht niet mag missen in oktober

1. Hoog cijfer op IMDB
Doctor Foster is een serie gevuld met liefde, haat, spanning en sensatie. Voor ieder wat wils dus. IMDB beoordeelt ‘m met een dikke 8. Als dat geen aanrader is…

2. Spanning zit er meteen in
Aan een rustige opbouw hebben de makers van Doctor Foster geen boodschap. Na aflevering één zit je er meteen in en spookt de ene na de andere vraag door je hoofd.

3. Vrouw in de hoofdrol
Van Harvey Specter (Suits) tot Aaron Shore (Designated Survivor): Netflix barst van de series met mannen in de hoofdrol. Hartstikke fijn voor het oog uiteraard, maar in deze serie wordt de hoofdrol vertolkt door een vrouw. En laten we wel wezen: dat is voor de afwisseling ook wel eens fijn.

4. Nooit genoeg series
Met de winter in het vooruitzicht is het altijd fijn om een lijstje series voorhanden te hebben. Zo kom je al bingewatchend die donkere dagen wel door.

5. Warmdraaien voor een nieuw seizoen
Oké, Netflix heeft het complete eerste seizoen voor je in petto en dat is reuzefijn, want seizoen twee is rap in aantocht. Op zaterdag 14 oktober is de eerste aflevering hiervan al te zien op BBC First.

VIDEO'S | SNACKS | TV

Bron: BBC First / Netflix | Foto: Doctor Foster

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser