snacks

10 x hier moet je shoppen volgens jullie

10 x hier moet je shoppen volgens jullie

Een tijdje geleden zetten we zeven winkels op een rij waar je de hele dag wel wilt rondneuzen, omdat alles wat ze verkopen zo vreselijk leuk is. Jullie tipten ons nog meer toffe zaakjes.

| Cindy Keijzer

Daarom: 10 x jullie winkel-hotspots door heel Nederland.

1. Platform 104 – Rotterdam
Lezeressen Paulien, Helen, Manoek én Claire zijn het erover eens: Platform 104 weet wat we willen. Van kleding en accessoires tot meubels: hier slaag je altijd. Authentiek, uniek en van Nederlandse bodem. We houden d’rvan.

Schermafbeelding 2016-02-12 om 14.36.24

2. LIV Stores – Zwolle
Volgens Marjan en Ingrid verkopen ze bij LIV Stores producten met een verhaal. Je moet er naar binnen voor unieke merken en Nederlands design, maar vooral voor de goede service. En – ook niet onbelangrijk – het pand is prachtig.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 14.57.55

3. The Fine Store – Den Haag
Lezeres Jet tipte ons The Fine Store in onze Hofstad, en fine is het er zeker. Hier verkopen ze de mooiste Scandinavische interieur- en lifestyleproducten. Je zou er bijna een compleet nieuw interieur aanschaffen.

4. Lievelings – Middelburg
Ben je in de buurt, dan moet je volgens Eva zeker bij deze cadeauwinkel in Middelburg binnenwippen. Voor rugzakken, vazen, kussens en papierwaren ben je hier aan het juiste adres. Niet op de route? Geen paniek, er is ook een webshop.

5. Homestock – Haarlem
Trek je portemonnee maar vast, want als we Hanneke mogen geloven, is dit de állerleukste woonwinkel. Hier vind je wat je zoekt, maar ook wat je eigenlijk niet zoekt maar wél wilt: van krukjes tot complete banken en van kussens tot kaarsen.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 16.38.32

6. PT Post – Bergen
In deze winkel slaag je zeker, denkt Dee. In een oud postkantoor biedt PT Post ruimte aan ontwerpers en merken om hun producten aan de man – én vrouw – te brengen. Hebbedingen, meubels, lekkernijen en kleding: hier vind je het.

Schermafbeelding 2016-02-23 om 16.48.57

7. Westside – Den Bosch
Westside ligt goed in de markt bij lezeressen Hetty en Sas: het is namelijk al een hele ervaring om hier rond te lopen. In dit historische pand met meerdere verdiepingen verkopen ze meubels, woonaccessoires, kunst en nog veel meer.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.27.47

8. Deja Vu – Nijmegen
Lezeres Wilma pleit voor een tripje naar Nijmegen, en wel voor woonwinkel Deja Vu. Nederlandse ontwerpers en bekende meubelmerken zijn hier goed vertegenwoordigd, maar ze verkopen ook bijzondere tassen, sieraden en horloges.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 16.55.07

9. Bos & Heij – Arnhem
Het favoriete ik-wil-alles-meenemen-winkeltje van Ruth is Bos & Heij in Arnhem. Extra leuk: met je zware tassen vol kussens, sieraden en retro-speelgoed puf je naderhand lekker uit in het café dat aan de winkel vastzit.

10. Villa Bloemenhof Shop – Boxmeer
Een kleine, lieve zaak met geweldige spullen voor in huis, dat is Villa Bloemenhof Shop in Boxmeer, aldus Bibi. Hier koop je toffe vloerkleedjes, leren poefen, babyschoentjes of woonaccessoires van veelal natuurlijke materialen.

Schermafbeelding 2016-02-24 om 17.14.48

SNACKS | MODE | WONEN | FUNFACTS | LIFESTYLE

Bron: LINDAnieuws

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Melanie van Leeuwen Melanie van Leeuwen

Oldwood De Woonwinkel in Midwoud Geweldige winkel voor industriele meubels, stoere tafels en lampen.Ik zou een kijkje nemen als Ik jou was

Ingrid BrabersIngrid Brabers

Stijl en co in Helmond is ook een geweldige woonwinkel!

sophiesophie

Maison et moi te Roosendaal zou ook goed in dit rijtje passen!

Janet Sterenberg Janet Sterenberg

Leuk Sita Baarsma! Homestock in Haarlem echt de moeite waard dus....

Meer snacks

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser