Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Zon, zee en Facebook: LINDA. lanceert LINDA.reizen en dat wordt groots gevierd

Zon, zee en Facebook: LINDA. lanceert LINDA.reizen en dat wordt groots gevierd

Verrassende reistips, jaloersmakende video’s en plekken waar immer de zon schijnt: LINDA. lanceerde vorige week haar spiksplinternieuwe Facebookpagina LINDA.reizen.

| Suzette Hermsen

En dat gaan we uiteraards groots vieren. Met jou.

Lees ook
Op dit eiland kun je de hele dag (gratis) knuffelen met puppies

Het Grote LINDA. Reizenprijzenfestijn
Pak de agenda er maar bij, want op woensdag 27 december stipt 16.00 uur, gaat onzer aller Janice fantastische prijzen weggeven tijdens Het Grote LINDA. Reizenprijzenfestijn: een livestream waarbij je vragen moet beantwoorden over het nieuws van 2017. De hoofdprijs is een TUI-reischeque t.w.v. €250, dus beter dat je LINDAnieuws nog even heel goed doorspit voordat je bij deze gezellige, zonnige livestream aanschuift.

Originele reistips 
En vergeet natuurlijk LINDA.reizen niet te volgen, want daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. Waarom je – naast de prijzenlivestream – als de wiedeweerga op die volgknop moet drukken? Nou, om te beginnen vanwege de origineelste reistips, de leukste interviews, de mooiste plaatjes en de beste traveltips van de redactie die er dagelijks de revue passeren. En ook niet onbelangrijk: de allerfijnste reisaanbiedingen en winacties die er wekelijks langs gaan komen.

Kant-en-klare bucketlist
Klinkt goed he? Dat dachten wij ook. Een kant-en-klare bucketlist en dat alles precies gelanceerd op het moment dat we het allemaal hard nodig hebben (want: sneeuw en kou). LINDA.reizen sleept je de winter wel door. Volg ons nu.

NIEUWS | REIZEN | ALLES OVER LINDA.

Bron: LINDA.reizen | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser