Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Zo verbluft deze man een vrouw die niet gelooft dat hij eerste klas vliegt

Zo verbluft deze man een vrouw die niet gelooft dat hij eerste klas vliegt

Emmit Walker stond in de rij om in het vliegtuig te stappen, toen de vrouw achter hem vroeg te vertrekken. Zij geloofde niet dat hij eerste klas vloog.

| Gaby Boterkooper

Zijn antwoord liet de rest van de rij in een applaus uitbarsten.

Lees ook
Dove biedt (alweer) excuses aan voor racisme in douchegel-reclame

Verkeerde plek
De man stond dus te wachten om te boarden voor de eerste klas. De vrouw begon hun gesprek met de woorden: ‘Sorry, ik geloof dat je op de verkeerde plek staat. Je moet ons er door laten. deze rij is voor de mensen die voorrang hebben.’ Hierop vroeg Emmit: ‘U bedoelt met voorrang eerste klas, toch?’

Ticket
Waarop de vrouw antwoordde: ‘Ja, excuseer mij. Ze zullen ‘jullie’ roepen als wij ingestapt zijn’. Blijkbaar zag Emmit er volgens de vrouw niet uit als iemand die eerste klas zou kunnen vliegen. Met zijn eerste klas ticket voor haar neus liet Emmit de vrouw daarom weten dat ze rustig moest doen, omdat hij op de goede plek stond en er al langer was. Zij moest daarom na hem boarden.

Ik heb geld
Ondanks het duidelijke bewijs dat Emmit haar liet zien, was de vrouw niet overtuigd dat hij zelf zijn ticket betaald had. ‘Hij zal wel in het leger zitten of zoiets, maar wij hebben betaald voor onze stoelen dus hij moet sowieso wachten op ons.’ Maar dat was niet het geval dus Emmit antwoordde: ‘Nope, ik ben veel te dik om in het leger te zitten. Ik heb gewoon geld.’

Huidskleur
Vervolgens plaatste hij zijn verhaal en een foto van de vrouw op social media om te laten zien dat er nog dagelijks mensen op hun huidskleur worden beoordeeld. Het bericht is inmiddels meer dan 250.000 keer gedeeld.

SNACKS | OPMERKELIJK | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Facebook | Foto: Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser