Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Mode en bubbels in Rotterdam: win Viktor & Rolf vip-arrangement (incl. overnachting)

Mode en bubbels in Rotterdam: win Viktor & Rolf vip-arrangement (incl. overnachting)

Als we de Lonely Planet mogen geloven, dan moet je Rotterdam zeker niet overslaan voor een stedentrip. Als je daar dan toch bent, bezoek dan meteen de tentoonstelling van het ontwerpersduo Viktor & Rolf.

| Esmée Oudman

Het moment daarvoor is nu, want we geven een Viktor & Rolf vip-arrangement weg ínclusief overnachting in een vijfsterren hotel.

Lees ook
Instappen maar: win deze mooie leren muiltjes (t.w.v. € 169,90)

Aan de Maas

Wat je precies kunt winnen? Toegang tot de tentoonstelling van Viktor & Rolf in de Kunsthal en een overnachting in het prachtige vijfsterren Mainport Hotel voor twee personen (t.w.v. €229). Het vip-arrangement bevat nog veel meer leuke extra’s, zoals een Live-Cooking champagne ontbijtbuffet en een gesigneerde catalogus Viktor & Rolf.

Van Viktor & Rolf naar het Mainport Hotel

In de Kunsthal worden Viktor & Rolf-creaties van de afgelopen 25 jaar tentoongesteld. Na hier rond gesnuffeld te hebben, kun je neerploffen op je heerlijke hotelbed gelegen aan de oevers van de Maas in het centrum van de stad. Hier heb je ook toegang tot Spa Haven met Finse panoramasauna, Turks stoombad, zwembad en Life Fitness Gym. Wij willen ook.

Winnen

Wil jij dolgraag het vip-arrangement van Viktor & Rolf en het Mainport hotel voor twee personen winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

* De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | MODE | WIN | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: Viktor & Rolf / Mainport hotel | Foto: Viktor & Rolf / Mainport hotel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Misalia StenhuijsMisalia Stenhuijs

Wat een superprijs!!! Als modegek en wellnessjunkie is dit een geweldige ervaring om mee te mogen maken.

Nathalie MNathalie M

Leukt mij een enorm leuk uitje

Corinda WitCorinda Wit

Zo! Loop al 2 dagen te broeden op een catchy quote. Al had ik maar voor de helft het creatieve brein van de beide heren, dan zou vast makkelijker gaan. Maar helaas, dat is het niet. Ben een Hollandse meid die moeite heeft om iedere avond iets verrassends voor haar gezin op tafel te zetten, aapt de mode na van plaatsjes die Danie Bles plaatst en ons interieur bruist ook niet van extravagant uitspattingen.MAAR: ik kan het wel enorm waarderen, daar zit het bij mij in. Lijkt me heerlijk om de tentoonstelling te bezoeken en diverse materialen en creaties te voelen en te bekijken. Het lijkt me heerlijk om in een vijfsterrenhotel te slapen waarbij jej je ogen het 1e uur niet dichtdoet omdat het zo cool is. En als klapper dan een live-cooking champagne ontbijtbuffet. Nog nooit gehad, maar klinkt als muziek in mijn oren! Mocht ik winnen, dan neem ik een vriendin mee die kneiterhard een break verdiend, dus dat zijn echt 5 vliegen in 1 klap! Oja...het moment na het weekend bij de koffie automaat op het werk lijkt me ook enig: enne..wat heb jij gedaan? Ikke:pfff...ik ben nog aan het bijkomen van de Spa Haven :)

Ingrid De MaeyerIngrid De Maeyer

Beetje extravagantie mag...en hoewel ik me een kleurrijke creatie van dit duo in de nabije toekomst nog niet direct zie dragen (euuuh, afdingen op de prijs mag niet zeker????) kijken en wegdromen mag hé! Rotterdam staat al even op het lijstje...een luxe-hotel mét view én bootjes kijken...meer moet dat echt niet zijn????

Gerda Gerda

Dit lijkt me zoooo gaaf! Voor mij wel een compleet nieuwe ervaring, maar daarom des te leuker. Het zou zo cool zijn om dit te winnen. Samen met mijn lieverd er eens lekker tussen uit sinds de geboorte van onze kleine.

Jessica DuivenvoordeJessica Duivenvoorde

Ik ben een enorme mode fan en zou graag mijn man meeslepen voor een fantastische show en zo'n heerlijke vip overnachting met spa in het zuiden van het land!

Esther BuielEsther Buiel

Ik wil super graag met mijn vriendin Rotterdam ontdekken !!

Linda van ViersenLinda van Viersen

Hoe gaaf is dat! Dat is echt iets wat je maar 1x in je leven mee kan maken en dan ook nog in Rotterdam geweldig. Alle luchtjes van ze in bezit en hou van mode....Ik ga heel hard duimen.

Yolanda KYolanda K

Heerlijk genieten van al het moois dat Viktor en Rolf hebben gemaakt en al wat de Kunsthal te bieden heeft. Na een dagje slenteren weer bijkomen in het luxe Mainport hotel: wat wil een mens nog meer om al die indrukken te verwerken!

Kelly KemerinkKelly Kemerink

Ja! Hoe gaaf is het als al je 'liefdes'samenkomen? All the things you love!! Fashion meets art, relaxing meets food, meets all the senses! Ja zó enorm gaaf! Dus daarom... Let me be the one who meets all my passions at once!! Food, Fashion, Art, Leisure, City love! And V&R! Yes!! Xx Kelly

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser