Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Mee in de koffer (en hier te winnen): dit boek lost al je reisongemakken op

Mee in de koffer (en hier te winnen): dit boek lost al je reisongemakken op

Pinnen in Mongolië? Dat blijkt een hele opgave te zijn. Toch heeft Liesbeth Rasker (29) dit én andere reisongemakken overwonnen. In haar nieuwste boek legt de reisexpert uit hoe.

| Esmée Oudman

En jij kunt het reishandboek vol praktische tips winnen.

Lees ook
Liesbeth Rasker (29) komt met reishandboek: ‘Soms is reizen ook gewoon klote’

Reishandboek

We geven het boek Pinnen in Mongolië’ (t.w.v. €17,50) maar liefst acht keer weg. Het boek geeft een realistische kijk op solo-reizen en de dingen die hierbij horen. Eerst overtuigt Liesbeth je écht eens alleen op reis te gaan, en als je eenmaal gaat, krijg je praktische tips. Haar belangrijkste advies: “Neem de reis zoals-ie komt, plan niet alles van te voren en leer gaandeweg hoe te reizen.”

Liesbeth Raskers

Vorig jaar ging Liesbeth nog Europa door voor LINDAreizen, tegenwoordig zit ze achter de desk bij RTL Boulevard én heeft ze dus een boek geschreven. Voor haar eerste reis was ze nog een echt modemeisje dat geen enkele behoefte voelde om te backpacken. Na haar eerste reis was ze om: “Ik weet nog heel goed dat ik in het vliegtuig terug zat en dacht: nu ben ik nooit meer hetzelfde.”

Winnen

Wil je Liesbeths boek Pinnen in Mongolië winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaars.

Het interview met Liesbeth over haar boek lees je hier.

* De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd

SNACKS | WIN | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: Liesbeth Rasker | Foto: Liesbeth Rasker

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Malgorzata SMalgorzata S

Leuk om te lezen voor de vakantie!

ans hasans has

Dat boek wil ik wel. Nu alleen nog solo trips naar steden. maar in de toekomst uitbreiding naar verre landen. Komt dit boekje zeker van pas.

Lydia de JongLydia de Jong

Oké toegegeven, ik ben net terug van mijn reis en dit boekje komt dus eigenlijk te laat. Maar, de volgende reis staat alweer op de planning en daar kan ik dat boekje dus weer juist heel goed voor gebruiken! Zal me een hele hoop blunders doen voorkomen

Marian AgemaMarian Agema

Handig voor mij waar alles altijd mis gaat

neeltje van der stapneeltje van der stap

voor onze vriend, die altijd alleen op reis gaat !

Wendy SmitsWendy Smits

Me love traveling! Maar dan wel de luxe versie: dus met koffer, in hotel met eigen badkamer en vooral met lekker eten. Maaaaaaar ik ben in het gelukkige bezit van een stoere backpackende wederhelft die me al 9 jaar aan het overtuigen is dat toch echt een keer te proberen (lees: hij doet dat ieder jaar nog met zijn vrienden, we hebben mij een keer op een camping gedumpt en dat was letterlijk horror). Dus yep, na het lezen (+ het horen van de wederhelft in m'n hoofd) van Liesbeths 'ik was echt een modemeisje met geen enkele behoefte om te backpacken'voel ik me enorm verwant. Ik ben onwijs benieuwd of haar boek mij kan overtuigen toch te gaan backpacken. I dare you guys to give me an edition :)

renate van zijp-troostrenate van zijp-troost

Wakker worden met deze actie op je bordje is een ochtendje op je bank zitten te horen krijgen dat je de loterij hebt gewonnen.Ik ben zo dolgelukkig en opgetogen na het zien van deze heerlijk fantastische en zo welkome prijs die iedereen kan gebruiken en weet ook zeker dat iedereen jullie op de kaart willen zetten en liken en delen is voor mij een kleinigheid wetende dat er een mooie prijs in het verschiet ligt.

Chantal WittemanChantal Witteman

Het lijkt mij een leuke boek dat je makkelijk wegleest, maar waar je wel super vakantietips uithaalt! Grappig!

sybill rittersybill ritter

Een leuker, grappiger en praktischer reisboek dan "De universele reisgids voor moeilijke landen"van Jelle Brandt Corstius..... Dat kan toch helemaal niet?Daarom zou ik "Pinnen in Mongolie"ook heel graag willen lezen natuurlijk! #vergelijken

Rosalie van GaalenRosalie van Gaalen

Dat is een handig boek! Kan mee in de koffer samen met de Norit! X

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser