Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Prachtplaten: Willem-Alexander en Máxima brengen bliksembezoek aan Curaçao

Prachtplaten: Willem-Alexander en Máxima brengen bliksembezoek aan Curaçao

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn op Curaçao voor een tweedaags bezoek. Dat het er een beetje regent, mag de pret niet drukken.

| Martine Schut

Het levert mooie en vooral kleurrijke beelden op.

Lees ook
Koninklijk bezoek bij Queen B: Máxima en Amalia bezoeken concert Beyoncé

Programma

Het is de tweede keer sinds de troonswisseling in 2013 dat het koningspaar Curaçao bezoekt. In de twee dagen dat ze er zijn, volgen ze een bomvol programma. Zo namen ze gisteren een kijkje bij de ontwikkelingen in de haven met een uitstapje naar de megapier en het drijvende dok van Damen Shipyards.

Vlaggen

Vandaag wonen ze de festiviteiten bij ter gelegenheid van Dia di Bandera (Dag van de Vlag), die begint met het hijsen van de vlag van Curaçao op het Brionplein in Willemstad.

willem-alexander maxima

Curaçao maxima

Curaçao maxima

Curaçao maxima

De outfit

Koningin Máxima droeg overigens een jurk met een lekkere knalkleur. De rode japon van katoen/zijde met een ingeweven ajourdpatroon (die de koningin graag en vaak recyclet) is van haar favoriete Belgische modehuis Natan. De koningin heeft de zalmroze versie ook in haar garderobe hangen. Ze droeg deze in 2013 tijdens een bezoek aan Aruba.

maxima aruba

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor de ochtendnieuwsbrief.

NIEUWS | KONINGSNIEUWS | BEKEND | REIZEN

Bron: ANP/ModekoninginMáxima | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser