Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Even voorstellen: dit zijn de drie nieuwe gezinnen in 'Helemaal Het Einde'

Even voorstellen: dit zijn de drie nieuwe gezinnen in 'Helemaal Het Einde'

Vanavond is het zover: dan begint het tweede seizoen van het programma ‘Helemaal Het Einde’ (RTL). Vier gezinnen reizen voor het nieuwe seizoen af naar Kaapverdië.

| Marloes van Wijnen

Maarre, wie zijn zij eigenlijk?

Lees ook
‘Helemaal het einde’ is voorbij, maar blijven de gezinnen in Chili of komen ze terug?

Komen ze
Zit jij vanavond ook op de bank om de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Helemaal Het Einde te kijken (maar kan je eigenlijk niet wachten omdat je zo benieuwd bent naar de nieuwe gezinnen)? Lees dan eerst even dit lijstje door, waarin wij ze alvast aan je voorstellen en je dus helemaal voorbereid van start gaat vanavond.

Alhoewel…
Dat is niet hélemaal waar. In het nieuwe seizoen doen namelijk vier gezinnen mee, in plaats van drie, maar één gezin arriveert later omdat ze iets meer tijd nodig hebben om hun werkzaamheden in Nederland af te ronden, en maken daarom deze week nog niet hun intrede in het programma. (Die houden jullie dus nog tegoed, beloofd.)

1. De familie Molenaar
De eerste familie is de familie Molenaar uit Haarlem. Vader Ocke (48) en moeder Fleur (33) vertrekken samen met hun dochter Suus (5) en zoon Wolf (3) naar Afrika om daar een vrijer leven te kunnen leiden. Naar eigen zeggen hopen ze van hun ‘gouden handboeien’ af te komen. Ocke en Fleur hebben ervaring in het bedrijfsleven en dat kan zomaar eens goed van pas komen in Kaapverdië.

Familie Molenaar Helemaal Het Einde

2. De familie De Weijer
Voor de familie De Weijer, bestaande uit vader Bart (45), moeder Maaike (38) en zoon Senna (8), is het niet de eerste keer dat ze naar het buitenland verhuizen om een nieuw leven op te bouwen: eerder vertrokken De Weijers al naar Portugal. Dat pakte echter niet zo goed uit, en daarom gaat de familie hun droom nu voor een tweede keer najagen, maar dan in Kaapverdië. Horeca is helemaal hun ding, en het stel zit vol goede ideeën. Aan het enthousiasme en doorzettingsvermogen zal het in ieder geval niet liggen. Oja, en chihuahua Meis gaat ook mee.

Familie De Weijer Helemaal Het Einde

3. De familie Beerens
Vader Jasper (36) en moeder Jessica (32) willen graag de dagelijkse sleur van het leven achter zich laten. In Kaapverdië hopen ze een nieuw leven op te bouwen, waarin hun gezin centraal staat. Dat gezin bestaat naast Jasper en Jessica uit tweeling Floor en Britt (7) en zoon Joep (4). Daarnaast hoopt Jasper dat hij in Afrika ook iets meer met zijn passie voor muziek kan doen. Daar komt hij nu, met zijn baan als betonreparateur, namelijk niet zoveel aan toe.

Familie Beerens Helemaal Het einde

Helemaal Het Einde is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

NIEUWS | TV | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Helemaal Het Einde (RTL) | Foto: Helemaal Het Einde (RTL)

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser