reizen

Wereldwijf Marion tipt: 4 x betaalbare lodges in Tanzania

Wereldwijf Marion tipt: 4 x betaalbare lodges in Tanzania

Enorme kuddes olifanten, een rivier vol nijlpaarden en oneindige vlaktes met miljoenen gnoes: de wilde natuur is op haar mooist in Afrika. Wereldwijf Marion deelt vier betaalbare lodges waar je op en top van de natuur geniet.

| Marion Sumari

Een nacht doorbrengen op een van deze plekken geeft je dat echte ‘Out Of Africa‘-gevoel.

1. Maramboi Tented Camp

IMG_2638

Tussen Tarangire National Park en Lake Manyara ligt Maramboi Tented Camp. Je tent, die meer op een enorme canvas bungalow lijkt, ligt tussen de palmbomen en kijkt uit op de wand van de Great Rift Valley en Lake Manyara. ’s Morgens wordt je gewekt door geluiden van zebras, gnoes en de morgenduif. Na een dag game-drive in Tarangire, neem je een duik in het zwembad en geniet je van hapjes en drankjes tijdens happy hour.

2. Serengeti Halisi Camp

Halisi

Wakker worden tussen miljoenen gnoes in het zuiden van de Serengeti? Dat kan in Halisi Camp. Halisi volgt de ‘Great Migration of the wildebeasts (gnoes)’. In eenvoudige maar luxe tenten geniet je na een dag game-drive in de Serengeti van de geluiden van de savanne. Het gelach van een hyena, de brul van een leeuw of het getrompetter van de olifant: je krijgt het het beste mee wanneer overnacht in een echte safari-tent.

3. Selous River Camp

SelousRiverCamp

Een kampvuur aan de Great Rufiji River met uitzicht op een roodkleurende hemel en het geluid van tientallen nijlpaarden. Dat vind je in Selous River Camp. Je overnacht in gezellig aangeklede lemen hutten, die meer weg hebben van een mooie bungalow tussen de franje-apen. Vanuit hier kun je een supermooie bootsafari doen in de Selous, het grootste beschermde natuurgebied van Afrika.

4. Mwezi Boutique Resort

IMG_20160821_153234

Een safari in Tanzania moet je afsluiten met een aantal nachten op een van de mooie stranden van Zanzibar. Mwezi Boutique Resort is een nieuw resort op Jambiani Beach. Wuivende palmen, hagelwit strand en een modern Afrikaanse uitstraling maken dit resort tot een gewilde plek op Zanzibar voor elke reiziger. De full moon bungalows hebben een extra kamer op de eerste verdieping met adembenemend uitzicht op de Indische oceaan.

Dit is slechts een selectie uit veel mooi lodges en hotels in Tanzania. Bij Caracal Tours & Safaris kun je jouw programma van safaris en lodges in Tanzania zelf samenstellen.

Zin gekregen om naar Tanzania af te reizen? TUI helpt je hier graag bij.

SNACKS | WERELDWIJVEN | LIFESTYLE | MARION SUMARI | REIZEN

Foto: Marion Sumari

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Bas van OostveenBas van Oostveen

Cool!

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser