reizen

Kampeerders 'We Zijn Er Bijna' houden lach met moeite in bij bijzonder optreden

De reizigers in ‘We Zijn Er Bijna’ (Omroep MAX) eten en drinken regelmatig samen en dan zorgt een live muziekje voor wat extra sfeer, maar gisteravond haalde Ernst een wel heel bijzonder instrument tevoorschijn.

| Kirsten Zijderveld

En daar kwam een geluid uit… dat werkelijk nog nooit iemand had gehoord.

Merkwaardig muziekinstrument

Grinniken gegarandeerd, en dat snappen we wel (want wij lachten ook mee), maar buiten dat is er niets dan lof voor het enthousiasme waarmee Ernst het ding bespeelt. Er valt nog meer te lachen tijdens de aflevering van gisteravond, want een deel van de groep is zomaar ineens getuige van een Italiaanse bruiloft en schroomt niet om in de kerk te gaan zitten om het tafereel goed te kunnen zien.

Val met de fiets

Met de caravans zijn er deze week gelukkig geen problemen, maar Ger heeft wél dikke pech: hij maakt een enorme smak met zijn fiets en houdt er gekneusde ribben en een kapotte knie, duim en oog aan over. Het ritje op de tuktuk door het plaatsje Monopoli doet dan ook te veel zeer – reden genoeg om onder het genot van een cocktailtje op de groep te wachten.

Emoties delen

Het mooiste was om te horen dat Paul en Ton, die beiden hun vrouw verloren zijn (net als Joop), steun  hebben aan elkaar en hun emoties kunnen delen. Ton: “Zo aan het eind van de dag denk ik dan: dit zou jij ook een fijne dag gevonden hebben.”

Bekijk het fragment bovenaan deze pagina. De hele aflevering van We Zijn Er Bijna! bekijk je hier.

Lees ook
In ‘We zijn er Bijna!’ is een vakantie in Italië pas compleet met… Hollandse kost uit eigen koelbox

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

VIDEO'S | NIEUWS | FRAGMENT GEMIST | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Omroep MAX | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser