reizen

Vrouw is onbedoeld cupido door vliegtuigstoel te ruilen en deelt spannend liefdesverhaal

Vrouw is onbedoeld cupido door vliegtuigstoel te ruilen en deelt spannend liefdesverhaal

De Amerikaanse Rosey wilde in het vliegtuig naast haar vriend zitten en was onbedoeld cupido toen ze een medepassagier vroeg om van plek te ruilen. De vrouw en haar nieuwe buurman kregen het vervolgens erg gezellig.

| Verena Verhoeven

Rosey plaatste de hele reis updates op Instagram zodat haar volgens de lovestory live mee konden volgen. En dat spotte The Best Social Media dan weer.

Lees ook
Vliegtuig maakt tussenlanding na vondst ‘waarschuwend’ briefje op het toilet

Liefde van je leven

Bij het wisselen van de plekken, maakten Rosey en haar vriend nog de grap dat de vrouw nu misschien wel naast de liefde van haar leven terecht zou komen. En die grap lijkt werkelijkheid te worden. De twee hebben het namelijk nog voor vertrek al gezellig met elkaar en ook de eerste aanrakingen komen snel. Wij pakken de popcorn erbij.

Drankje

Naast het fotoverslag werden Rosey’s volgers ook getrakteerd op video’s waarin ze verslag doet van wat er gaande is. Kopen de twee bijvoorbeeld een drankje voor elkaar of niet? En de liefde groeit snel, want daarna worden de toekomstige schoonfamilies al voorgesteld. Jaja, de gemiddelde romcom is er niks bij. En niet alleen wij zijn benieuwd naar het resultaat. Rosey kreeg veel reacties van medesuppporters.

Samen naar het toilet

Hou je vast. De lovestory komt tot een climax: de twee gaan samen naar het toilet. En ja, dat brengt ze niet alleen fysiek dichter bij elkaar, maar blijkbaar ook mentaal. De onderwerpen trouwen en kinderen komen aan bod.

En ze leefden nog lang en…

Het vliegtuig is geland en iedereen staat weer met beide voeten op de grond. Letterlijk dan, want figuurlijk vliegen de tortelduifjes vrolijk verder. Rosey en haar vriend komen erachter dat de twee in dezelfde stad wonen, single zijn én elkaar volgen op Instagram. Het kan niet anders dan dat dit vliegtuigsprookje een happy end krijgt. Voor Rosey in ieder geval, haar tweets worden tienduizenden keren geliked en geretweet.

De zon schijnt en daarom geeft LINDA. korting op de fijnste producten in onze shop. Neem hier snel een kijkje.

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Twitter Rosey Blair | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Saoirse PSaoirse P

De vrouwelijke passagier vond het heel onprettig dat haar privacy werd geschonden door Rosey Blair, en vervolgens door allerlei media. Ze wordt door jan-en-alleman herkend. Ze heeft haar social media accounts verwijderd, omdat ze werd lastiggevallen door onbekenden.De twitteraar Rosey Blair heeft inmiddels excuses aangeboden voor het plaatsen van foto's van anderen. Linda-redacteuren: kunnen jullie hier een artikel aan wijden? Verena, hoe zou jij het vinden als je tijdens een vlucht urenlang werd bespioneerd en er foto's van jou plus een verslag van alles wat je had gedaan op het internet werd geplempt?

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser