reizen

'Vliegende' leguaan maakt hit van vakantieplaatje door geweldig getimede photobomb

'Vliegende' leguaan maakt hit van vakantieplaatje door geweldig getimede photobomb

Vakantiefoto’s zijn vaak allemaal meer van hetzelfde. Een leuke herinnering voor degene zelf, maar vrij saai voor iedereen die er niet bij was. Tenzij er gephotobombt wordt. Door een exotisch dier.

| Suzette Hermsen

Zoals in dit geval.

Fotomoment

Vakantieganger Tammy Rick uit de VS was op vakantie in Puerto Rico en poseerde voor El Morro, een zestiende-eeuws fort in San Juan. Terwijl Tammy haar haren glad streek en haar mooiste lach opzette, was er nog iemand die dat deed: een leguaan.

‘Vliegende’ leguaan

Net op het moment dat de foto werd gemaakt, maakte het beestje een duik en werd daarmee het spectaculaire middelpunt. Een gevalletje timing van het hoogste niveau, kunnen we wel stellen.

Viral

Hoewel Tammy normaal gesproken zo rond de veertig likes voor een foto vangt, sleepte deze foto op Instagram bijna duizend likes binnen. Een mooie reden om zichzelf in haar bio tot viral iguana photobomb originator te bombarderen.

Puerto Rico

Een beetje een geintje natuurlijk, hoewel ze nog altijd niet kan geloven dat een van haar foto’s ineens viral ging. Leuk, vindt ze, maar ze hoopt vooral dat de populariteit van de foto ervoor zorgt dat er meer mensen naar Puerto Rico afreizen.

Lees ook
Gratis pret: 10 x de geinigste vakantie-photobombs van het net

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Lonely Planet | Foto: Instagram Tammy Rick

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser