Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

vakantieliefde

Christel ontmoette een stadgenoot uit Maastricht op Bali en de vonk sloeg meteen over

Christel ontmoette een stadgenoot uit Maastricht op Bali en de vonk sloeg meteen over

Christel (31) sprak voor de gezelligheid met een andere Maastrichtenaar af op Bali. Ze verwachtte het niet, maar bij het kampvuur sloeg de vonk gelijk over.

| Isabel Ockers

Zes jaar later zijn Frank en zij nog steeds gek op elkaar.

Lees ook
Chantal (32) verruilde haar vriendje voor Alex van de camping en is nu al zestien jaar bij hem

Bali
Ik was net klaar met werk, en moest snel naar huis om mijn koffer te pakken. Ik ging namelijk op reis naar Bali met het gezin van mijn oude werkgever. Ik was erg goed bevriend met hen. Op weg naar huis kwam ik oude sportvrienden tegen, een stel. Ik vertelde ze dat ik haast had, omdat ik naar Bali ging. De vrouw merkte op dat hun zoon ook ging, met een groep vrienden, een week na mij. Voor de grap vroeg ik hoe oud hij was en of hij vrijgezel was.

Drankje
Ik zocht hem later op via Facebook en stuurde een berichtje waarin ik vroeg of hij zin had om gezellig op stap te gaan op Bali. Dat leek me toch best leuk: een Maastrichtenaar tegenkomen aan de andere kant van de wereld. Een paar dagen na mijn aankomst kreeg ik een berichtje van hem terug: hij wilde wel wat gaan drinken.

Vonk
Een week later zat ik met zijn vriendengroep op het strand bij een kampvuur. De vonk sloeg direct over. Het was zo gezellig dat we bleven hangen tot zes uur ’s ochtends. Een paar dagen later zijn we weer op stap geweest, en zoenden we voor het eerst. Helaas ging ik vrij snel daarna weer naar huis. Hij bleef nog een week langer met zijn vrienden. Ik was vooral sceptisch: op vakantie is alles toch altijd veel mooier?

Gek op elkaar
Ik dacht: ik zie wel hoe het loopt als we weer thuis zijn. Toen hij nog op Bali was, belden we elke dag en stuurden we veel berichtjes. We spraken direct af op de dag dat hij thuiskwam. Op het moment dat ik voor zijn deur stond, was ik best zenuwachtig. Zou het nu opeens anders zijn dan op Bali? Maar zodra de deur openging, wist ik het: dit zit goed.

Samenwonend
Inmiddels zijn we alweer bijna zes jaar samen, waarvan we er drie samenwonen. Nog steeds zijn we helemaal gek op elkaar. En allemaal dankzij die toevallige ontmoeting met zijn ouders vlak voor mijn vakantie.

Wil jij je geliefde op een hele bijzondere manier vertellen hoe gek je op hem of haar bent? Grijp dan nu je kans en win een über-romantische stedentrip van TUI.

Het kan alle kanten opgaan met zo’n vakantieliefde. Een verhaal dat prachtig begon en prachtig afliep, of juist een verhaal dat geweldig startte en dramatisch eindigde. Wij zijn op zoek naar verhalen in alle soorten en maten. Als het maar over vakantieliefde gaat. Mail jouw verhaal naar rubrieken@lindanieuws.nl en wie weet worden jouw memoires opgenomen in onze rubriek ‘Vakantieliefde’.

Volg LINDA.reizen nu ook via Facebook voor een vrolijke dosis reisberichten op je tijdlijn.

VIDEO?

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN | VAKANTIELIEFDE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Christel

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer vakantieliefde

Lees dit ook even

Please update your browser