Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Hemel op aarde: test samen met je moeder dit überdeluxe Toscaanse landhuis

Hemel op aarde: test samen met je moeder dit überdeluxe Toscaanse landhuis

Italië is altijd een goed idee, en dan met name Toscane. Denk aan lanen met cipressen, heuvels vol wijnranken, eeuwenoude dorpjes, goddelijk eten, en… een Toscaans landhuis. 

Staan je zintuigen al op scherp? Heel goed. We zijn namelijk op zoek naar een moeder en dochter die in mei vijf dagen lang het überdeluxe TUI Blue Il Castelfalfi willen uittesten.

Voor (bíjna) niets

Gratis en voor niets? Jazeker. Het enige waar je TUI achteraf heel blij mee maakt is een fijne aftermovie van jullie vijfdaagse vakantie. Maar met dit Toscaanse kasteeltje als thuisbasis, moet dat geen enkel probleem zijn. Dit landhuis mídden op het plattenland (lees: 2700 hectare wijngaard, olijfbomen, bossen en meren) draagt namelijk vijf sterren en daar komt nogal wat fijns bij kijken.

Tijd tekort

Verwacht Italiaanse gastvrijheid, een ‘cucina’ waar zelfs de meest kritische Italiaan over jubelt, een golfbaan, en een wellnesscentrum waar je – letterlijk en figuurlijk – bijna in zou blijven. Met vier massageruimtes, twee cabines voor schoonheidsbehandelingen, een ontspanningsruimte met theesalon, hammam, sauna, bio-sauna én binnenzwembad, zijn jullie in ieder geval wel een tijdje zoet.

Calorieën tellen niet

Vervelen gaan jullie je in dit kasteel dus sowieso niet, en bovendien is Toscane is één groot museum waar je eigenlijk nooit meer weg wilt. Stap in een Fiat500 en maak een roadtrip door de glooiende wijnheuvels die je van de ene mooie plek naar de andere brengen. Vanwege de centrale ligging zijn zowel Florence, Pisa als Siena binnen handbereik. Kunnen jullie je daar gezellig tonnetjerond eten aan de boeren-Italiaanse keuken. Calories don’t count in Italië, dus broekriemen los en gaan.

Een foto (en een ministoomcursus)

Wat je moet doen om kenbaar te maken dat jij en je moeder (of jij en je dochter dus) absoluut de juiste personen zijn om deze reis half mei uit te testen? Heel simpel. Upload hier een foto of nog beter een filmpje van jullie tweeën en wie weet zitten jullie over een paar weken (de exacte data volgen nog) met de voetjes omhoog en de gezichten in de zon, te genieten van al het moois dat Toscane te bieden heeft. Bang geworden door die aftermovie? Niet nodig. Je krijgt van ons een mini-stoomcursus en een camera, zodat je ook daar niet over na hoeft te denken.

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | BUITENLAND | REIZEN

Bron: TUi | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anouk MerckensAnouk Merckens

Wanneer worden de data bekend? :)

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser