Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Met dít slimme trucje heb je volgend jaar twee keer zoveel vakantiedagen

Met dít slimme trucje heb je volgend jaar twee keer zoveel vakantiedagen

Hoe meer vakantie, hoe beter, maar goed, gemiddeld heeft een Nederlander 25 vakantiedagen per jaar. Tenzij… je ze goed inplant en zo het aantal verdubbelt. Wij leggen je uit hoe.

| Savannah Borst

Graag gedaan.

Goed voornemen

We beginnen aan het begin van 2019. Nieuwjaarsdag valt op een dinsdag. Als je de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag vrij neemt, begin je het jaar goed met negen vrije dagen achter elkaar. Hatsa, als dat geen goed begin van het jaar is, dan weten wij het ook niet meer.

Feestdagen

Maar ook met Pasen kun je er heel wat vrije dagen bij sprokkelen. Tweede Paasdag valt op maandag 22 april, en neem je de rest van week vrij dan heb je weer negen vrije dagen. Hetzelfde werkt voor Hemelvaartsdag, Pinksteren en Kerstmis. Het is uitzonderlijk dat er zoveel feestdagen op doordeweekse dagen vallen, en niet in het weekend. Met Kerst heb je zelfs twaalf vrije dagen als je deze tactiek toepast. Nu maar hopen dat je baas en jij op een lijn zitten…

Lees ook
Mooie actie: Duitse vader krijgt extra vakantiedagen van collega’s om bij zieke zoon te zijn

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: We Are Travellers | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser