Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Deze podcastserie vol ingrijpende reisverhalen sleept je die vertraging wel door

Deze podcastserie vol ingrijpende reisverhalen sleept je die vertraging wel door

Ben je veel onderweg en luister je tijdens het reizen graag naar podcasts? Dan moet je je oren eens trakteren op de nieuwe podcastserie van KLM: ‘The Journey’.

| Suzette Hermsen

Van de sneeuwvlaktes van Alaska tot de drukke straten van New Delhi: de serie neemt je de hele wereld over en vertelt de verhalen van mensen van wie het leven ingrijpend veranderde door een reis.

Lees ook
Liesbeth Rasker (29) komt met reishandboek: ‘Soms is reizen ook gewoon klote’

Drastische beslissing

Zo luister je in de derde aflevering naar de Amerikaanse Dina Kaplan. Dina werkt onder Bill Clinton in het Witte Huis en leidt daarna een florerende start-up in New York. Hoe succesvol haar leven ook lijkt, ze leidt aan grote angsten. Als ze niet meer de straat over durft, neemt ze een drastische beslissing: ze laat alles achter zich en gaat op reis.

En dat liep even anders

Inmiddels is de serie al bij haar vijfde aflevering beland, waarin Vera het verhaal van haar broer Ries vertelt. Ries’ toekomst was al helemaal uitgestippeld: hij zou gaan trouwen met een meisje uit de buurt en kapper worden. Dit alles liep even anders toen Ries model werd en een Amsterdam icon in de gay-scene werd. Hij feestte met Madonna, dronk cocktails met Freddy Mercury en belandde uiteindelijk bij mode-icoon Jean Paul Gaultier, met wie hij samen de wereld rondreisde als zijn model, muze en liefde. Om vervolgens tot een levensveranderende ontdekking te komen. Beginnen met luisteren? Dat doe je hier.

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook.

SNACKS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: KLM | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser