Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Nederlandse vrouw vliegt andere toerist in de haren om beste selfie-spot bij Trevi-fontein

We hebben veel over voor de ultieme vakantiefoto, maar ruzie maken om de beste selfie-spot horen we toch echt voor het eerst. Het gebeurde gisteren bij de Trevi-fontein in Rome.

| Marloes van Wijnen

Daar vlogen twee toeristen, een Nederlands meisje (19) en een Amerikaanse vrouw (44), elkaar in de haren toen ze op hetzelfde moment op precies dezelfde plek een foto wilden maken.

Gevecht tussen acht personen

Op beelden, die inmiddels het hele internet overgaan, is te zien hoe de vrouwen handtastelijk worden na een woordenwisseling over de perfecte selfie-spot. De situatie escaleerde echter pas volledig toen familieleden zich met de ruzie gingen bemoeien en er een heus gevecht tussen acht personen ontstond.

Politie grijpt in

Terwijl omstanders zich verzamelden rondom het gevecht, zouden twee agenten de families hebben geprobeerd te sussen. Toen dat niet voldoende bleek, kwamen er nog twee agenten bij om de situatie onder controle te houden. Op wat blauwe plekken na raakte niemand gewond. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook
Selfie met slachtoffer van treinongeluk zorgt voor veel verontwaardiging in Italië

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

VIDEO'S | NIEUWS | OPMERKELIJK | BUITENLAND | REIZEN

Bron: The Guardian | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser