Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

'The New York Times' zoekt reisfanaat die (gratis!) 52 topbestemmingen wil bezoeken

'The New York Times' zoekt reisfanaat die (gratis!) 52 topbestemmingen wil bezoeken

Je hebt van die mensen die werk, huis en haard opzeggen en op wereldreis gaan. Ben jij daar stiekem héél jaloers op, maar vind jij het hebben van een baan toch ook wel een geruststellende gedachte? 

| Suzette Hermsen

Dan moet je nu even opletten.

Lees ook
In de benen: 7 x en dáárom houden we zo van Athene

52 plekken
The New York Times
zoekt een reporter die zin heeft om in een jaar de 52 NY-Times toplocaties van 2017 te bezoeken. We noemen: Madagaskar, The Great Barrier Reef in Australië, Jamaica, Mexico, Madrid en de Malediven. En dat zijn er dus pas zes van de hele lijst.

Talenknobbel
De vereisten: je moet je ervaringen in het Engels kunnen opschrijven en kennis van de mediawereld, social media en de digitale wereld hebben. Andere talen dan Engels zijn geen must, maar wel iets waar ze bij de Amerikaanse krant heel erg blij van worden.

Woord én beeld
De ideale kandidaat is volgens de vacaturetekst ‘een eeuwige student van de ‘levensschool’ en een geslepen documentairemaker’. Verder moet het paspoort van de gegadigde al lekker veel gebruikt zijn en bovenal moet de kandidaat niet bang zijn om overal heen te reizen. Om er op locatie volgens een fascinerend verhaal van te maken. In woord én beeld.

Je kunt je aanmelden tot dinsdag 31 oktober 2017.

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: NY Times | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser