reizen

Thalys brengt je volgend jaar razendsnel van Amsterdam naar Disneyland Parijs

Thalys brengt je volgend jaar razendsnel van Amsterdam naar Disneyland Parijs

Bijzonder goed nieuws voor iedereen die van Disneyland houdt, maar niet van autorijden. De Thalys krijgt volgend jaar drie extra bestemmingen, waardoor je in drie uur van Amsterdam naar Disneyland Parijs kan worden gebracht. 

| Suzette Hermsen

Vanaf april 2019 is het zover.

Lees ook
Deze betoverende blauwe stad in Marokko moet je gezien hebben

Boeken maar

De Thalys zal vanaf dan twee keer per dag heen en terug rijden op de route naar Roissy-Charles de Gaulle en Marne-la-Vallée, het station vlakbij Disneyland Parijs. De treinen vertrekken in Nederland en maken een korte pitstop in Antwerpen en Brussel.

Of toch naar Bordeaux?

Thalys kondigde vandaag ook een nieuwe zomerbestemming aan: Bordeaux, in het zuidwesten van Frankrijk. Die voegt zich vanaf juni 2019 bij de al bestaande zomerbestemming, Marseille. In de winter kun je met de Thalys naar de Alpen afreizen.

Vernieuwde treinen

Volgend jaar wordt ook het interieur van de treinen opgeknapt. Het eerste vernieuwde treinstel rijdt in de tweede helft van 2019. De renovatie levert zeven procent meer zitplekken op, plus extra bagageruimte en plaats voor twee fietsen. In de loop van 2022 zullen alle treinstellen onder handen zijn genomen.

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook. 

NIEUWS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: HLN | Foto: Giphy

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser