Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Sanne en haar moeder testten Toscane voor LINDA.LAB en poeh, dát was afzien hoor

Vijf dagen lang een goddelijk Italiaans landhuis testen voor LINDA.lab: je kunt het slechter treffen. Sanne (30) en haar moeder Gonneke (61) waren de gelukkigen en leefden vijf dagen lang als God in eh, Toscane.

Hun vlog vat perfect samen waarom we deze reis eigenlijk allemaal wel hadden willen uitproberen.

La dolce vita

En dat begint natuurlijk bij dat stukje paradijs op aarde: het überdeluxe TUI Blue Il Castelfalfi, de thuisbasis voor de vakantie. Vanuit daar nemen moeder en dochter ons mee langs alles wat Toscane zo ongelooflijk fijn maakt. Lanen vol cipressen, (geen) zon, heerlijk Italiaans eten, met hun – natuurlijk – Fiat 500 naar Florence, fijne wijn, een verdwaalde regenbui, het strand bij Pisa, verdwalen in Siena (richtingsgevoel zit duidelijk niet in de genen), nog een wijntje, stiekem filmen in de Spa van het landhuis: deze test was één groot dolce vita. Over hun eindoordeel hoefden Sanne en Gonneke dan ook níet lang na te denken.

IK WIL OOK

Denk jij nou: ik wil er ook even helemaal tussenuit en weer in balans komen op die topplek in Toscane? Begrijpelijk. Vlieg dan naar Pisa, huur een auto bij Avis en een half uurtje later lig je aan het zwembad. Voor nog meer voorpret: hier onze vijf tips voor Toscane of ga naar deze pagina met nog meer inspiratie, dan weet je zeker dat je niks mist.

*Deze reis werd Sanne en Gonneke aangeboden door TUI.

VIDEO'S | SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | REIZEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser