Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Grijp je beste vriendin bij d'r lurven en test samen een vierdaagse TUI-vakantie in Valencia

Stel je even voor: jij en je beste vriendin, samen vier dagen op vakantie, naar een plek waar praktisch altijd de zon schijnt. En dat alles dan óók nog eens voor jullie betaald wordt. 

Klinkt goed hè? En met een beetje geluk wordt het nog werkelijkheid ook.

Twee vriendinnen

TUI is namelijk héél benieuwd wat Nederland van Valencia vindt en stuurt twee vriendinnen op pad om de proef eens op de zonnige som te nemen. Dus, trommel je beste vriendin maar alvast op, want deze vierdaagse trip in het eerste weekend van mei kan zomaar júllie trip worden.

Valencia

Zegt Valencia je niet heel veel? Speciaal voor jou dan wat steekwoorden: ligging aan de Middellandse Zee, driehonderd zonnige dagen per jaar, een 135 meter breed strand, groene parken, terrasjes waar je maar kijken kunt, Europa’s grootste overdekte markt, historische monumenten, sprookjesachtige straatjes, en niet te vergeten: paella op wel honderd verschillende manieren.

Reisvlog

Het enige wat jullie voor TUI hoeven te doen in ruil voor vier dagen vakantie (inclusief drie overnachtingen in dit heerlijke boutique hotel én inclusief een heuse food-tour van local Fernando), is een reisvlog maken. Maar met Valencia als decor en jij en je beste vriendin in de hoofdrollen, kan dat niet anders dan alleen maar één groot feest worden. En oja, je krijgt van ons een camera mee (en een mini-vlogcursus), dus daar hoef je je verder ook niet druk om te maken.

Meedoen

Kans maken op deze belachelijk leuke LINDA.lab-test? En ben je beschikbaar in het eerste weekend van mei? Pak dan nu je camera bij de hand en maak samen met je beste vriendin een korte video waarin jullie in 1,5 minuut uitleggen waarom TUI gek zou zijn als ze jullie er niet op uit zouden laten gaan. Wij hebben nú al zin in jullie inzendingen. Klik hier om je op te geven.

De winnaar krijgt het van ons uiterlijk maandag 16 april te horen.

SNACKS | LINDA.LAB | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser