reizen

Terrassen voor gevorderden: hier wil je nú een cocktail bestellen

Terrassen voor gevorderden: hier wil je nú een cocktail bestellen

Hoezee! Het weekend is hier, en dat moet gevierd worden. En terwijl jij waarschijnlijk gewoon bij dezelfde bar als altijd met een wijntje het weekend inluidt, hebben ze het op andere plekken op aarde nét iets beter voor elkaar.

| Lieve op den Buysch

In deze bars over de hele wereld wil je echt een keer iets gedronken hebben.

Lees ook
24 uur in Londen: van de lekkerste witte bonen tot de hipste high tea

Doe eens gek
Niet om je jaloers te maken hoor (oké, wel een beetje): maar misschien wordt het tijd om je stamkroeg eens te verruilen voor een wat indrukwekkender etablissement. Je moet behalve je drankje ook een vliegticket afrekenen, maar hé, dan heb je wel wat.

1. Buza Bar
In de Kroatische stad Dubrovnik kan je bij de Buza Bar terrassen op een klif waar de golven tegen aan slaan. Een bijzonder plekje om te zitten met adembenemend uitzicht.

2. Sky Bar
In Bangkok, Thailand kan je bij de Sky Bar drankjes drinken met 360 graden uitzicht op bijna 250 meter hoogte. Bestel er een Hangovertini, vernoemd naar de film The Hangover die daar is opgenomen.

3. Fragrances
In Frangrances in het chique Ritz-Carlton in Berlijn kun je een cocktail bestellen die is geïnspireerd door je favoriete parfum.

#thenightstarts mit #frechdachs #vorspiel #sinne #gefühl #love #berlin #drinks #fragance

A post shared by Marc Oliver (@marcgr11) on

4. Baba Nest
Op Phuket, Thailand, lig je bij Baba Nest in zitzakken te luieren op een vlonder in het midden van een infinity pool. Als dat nog niet genoeg is, heb je ook nog eens prachtig uitzicht over de zee.

5. Cloud 9
Deze drijvende bar in de Mamanuca-eilanden zorgt ervoor dat je nooit meer van het terras af wil. Je kan bij Cloud 9 liggen op een bed of in een hangmat, houtovenpizza’s eten en voordat je aan de cocktails gaat even jetskiën in zee.

6. Rick’s Café
Het Jamaicaanse Rick’s Café is razend populair vanwege het uitzicht en de mooie zonsondergangen. Wie durft kan er ook van een klif af duiken om achttien meter lager in zee te belanden.

TAG @rickscafeonline by using the "Tag People" option directly beneath the description box!

A post shared by Rick's Cafe Jamaica (@rickscafeonline) on

7. Atlas Bar
Doe je parels maar om en trek je galajurk aan, want zodra je de Atlas Bar in Singapore binnenloopt, lijkt het alsof je op de set van The Great Gatsby staat. Met meer dan duizend soorten gin is het een heus gin-tonicwalhalla.

8. Jeff’s Cellar
In het Maleisische Banjaran Hotsprings Retreat kun je naar Jeff’s Cellar. Deze tent bevindt zich in een oude grot die vroeger gebruikt werd als wijnkelder. Nu kan je er heerlijk eten, wijn proeven én genieten van de onvergetelijke omgeving.

When we ate a fancy dinner in a cave

A post shared by Marc Devens (@mdevens) on

Drink je het liefst dít weekend nog een drankje bij de Buza Bar of Rick’s Café? Bekijk de last minute vliegtickets van TUI.

SNACKS | ETEN & DRINKEN | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: Travel and Leisure

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Meer reizen

Lees dit ook even

Meer reizen

Please update your browser