Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Zo boek je eindelijk de beste taalreis (en betaal je niet de hoofdprijs)

Zo boek je eindelijk de beste taalreis (en betaal je niet de hoofdprijs)

Een nieuwe taal leer je het makkelijkst in het land waar ze die taal spreken. En tegelijkertijd de cultuur van het land opsnuiven is ook geen straf.

| Marloes van Wijnen

Wat doe je als je Spaans wil leren spreken; dan boek je een B&B of Airbnb en struin je het internet af, op zoek naar de beste taalschool die er te vinden is in dat gebied.

Taal leren in het buitenland

Dat is doorgaans nogal omslachtig en lastig door het grote aanbod. Twee jonge ondernemers, Steffen Beumer (27) en Devin van Gelder (25) vonden dat dat wel iets makkelijk kon. En daar maakten ze werk van.

Stuk makkelijker

Samen richtten ze de eerste boekingswebsite op die zich volledig focust op taalreizen. Op de website staat een helder overzicht van taalscholen waar je cursussen kunt boeken, optioneel in combinatie met een accommodatie. En dat maakt het vinden van een goede taalschool – en verblijf – in het buitenland een stuk makkelijker en overzichtelijker.

Lees ook
Werken in het buitenland: hier maken Nederlanders de grootste kans op een baan

Aanbod

Waar via Google de grootste en duurste taalscholen bovenaan verschijnen, adviseren Steffen en Devin op hun website Extralingo taalreizen met de beste prijs-kwaliteitverhouding. De landen waarin de boekingswebsite momenteel taalreizen aanbiedt, zijn Spanje, Malta en het Verenigd Koninkrijk. Op korte termijn komen daar ook nog Franse, Duitse en Italiaanse scholen bij en op lange termijn hopelijk scholen van over de hele wereld. Geen excuus meer dus om die taalreis nu nóg een keer uit te stellen.

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Extralingo | Foto: Pexels

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser