Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Stewardess plaatst kiekjes van walgelijke en bizarre gewoontes passagiers

Stewardess plaatst kiekjes van walgelijke en bizarre gewoontes passagiers

Voeten op de armleuningen van degene voor je, volgetekende tafeltjes: opmerkelijke gewoontes die, helaas, nog te vaak voorkomen in het vliegtuig. Voormalig stewardess Kathleen Shaw weet er alles van.

| Anna Botic

Zij besloot er – met de hoop op verandering – een volledige Instagram-pagina aan te wijden. Deze op zijn zachtst gezegd beschamende kiekjes zijn inmiddels uitgegroeid tot een enorm succes. Let op: niet kijken als je nog wat wil eten.

Vervelende passagiers

Urenlang stilzitten in een vliegtuig met – tot overmaat van ramp – vervelende medepassagiers: het is de nachtmerrie van iedere reiziger. Kathleen Shaw was het gedrag van sommige passagiers – méér dan – zat. Zij besloot een Instagram-account op te richten met de welluidende naam ‘Passenger Shaming’, waarop zij een verzameling van – je raadt het al – beschamende foto’s toont. Tot haar grote verbazing werd het account in een rap tempo ontzettend populair. Ze heeft inmiddels zelfs zo’n 720.000 volgers, waar het magazine Rolling Stone er één van is. Volgens hen is de pagina één van de beste Instagram-accounts.

Lees ook
Geduld is een schone zaak: buspassagiers hebben ellenlange discussie (en zeggen geen woord)

Te gek voor woorden

Waar zij begon met énkel haar eigen kiekjes, kan inmiddels iedereen zijn of haar foto’s doorsturen. Shaw kiest vervolgens de ‘beste’ – of beter gezegd ‘vieste’ – plaatjes uit en plaatst deze op haar pagina. De foto’s zijn stuk voor stuk opmerkelijk en in het ergste geval zelfs walgelijk te noemen. Ze hoopt dat mensen door de onsmakelijke beelden betere manieren aanleren en zich voortaan netjes gedragen. Want de gewoontes van sommige mensen zijn te gek voor worden. Van passagiers die uitgebreid de tijd nemen om hun teennagels te knippen tot mensen die de poepluiers van hun kinderen in het gangpad achterlaten: schrik niet, het gebeurt allemaal.

View this post on Instagram

#STEAKSONPLANES! ✈️🥩🥩🥩😂🤷🏼‍♀️ Yes this is first class. Yes this is (was?) a T-bone steak that someone ate. Yes they put the bone & remains in the seat back pocket attached to the bulkhead. 🤷🏼‍♀️🥩✈️ FRED FLINTSONE SHIT, YO. #yabadabadoo 🍗 #SAVAGE @neanderthal AF 👣 • • • #passengershaming #firstclass #NOPE #instagramaviation #firstclassflight #airplaneetiquette #frequentflyer #crewlife #aviation #cabincrew #avgeek #cabincrewlife #flightattendant #flightattendantlife #stewardess #flightattendantproblems #travel #flightattendants #instapassport #aviationgeek #FAlife #airtravel #travelgram #traveltips #pilot #travelling #frequentflier

A post shared by Passenger Shaming (@passengershaming) on

SNACKS | BUITENLAND | REIZEN

Bron: HLN | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser