reizen

Spánnend: win een giftcard van srprs.me en boek een verrassingsreis

Spánnend: win een giftcard van srprs.me en boek een verrassingsreis

Ben je toe aan een vakantie maar tegelijkertijd ook aan een beetje spanning? Dan hebben we goed nieuws. Wij geven namelijk drie keer een giftcard van srprs.me weg.

| Maaike van de Graaf

Waarmee je dus een vakantie boekt naar een voor jou nog onbekende bestemming. En dat is best een beetje spannend.

Lees ook
Zo verbluft deze man een vrouw die niet gelooft dat hij eerste klas vliegt

Op naar een verrassing
De srprs.me giftcard is er niet zomaar eentje, het is een limited edtion. Waarom? Omdat je pas op 28 december hoort wat de waarde van de giftcard is. En geloof ons: die kan dus best wel hoog uitpakken. Extra speciaal: die onthulling met mogelijke upgrades gebeurt exclusief en alleen in de maand december. Dubbele verrassing dus en dat maakt het nóg leuker om deze giftcard onder de boom te leggen.

Srprs.me
In 2014 begon srprs.me met het organiseren van verrassingsreizen. Een week voor vertrek hoor je de temperatuur en hoe laat je op het vliegveld moet zijn. Eenmaal daar aangekomen vul je een krascode in op je telefoon en tadaa, daar verschijnt je vakantiebestemming.

Winnen?
Wil jij binnenkort op reis met srprs.me? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WIN | REIZEN

Bron: Srprs.me | Foto: Srprs.me

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Rian de GelderRian de Gelder

Ik ben altijd in voor een verrassing! Nieuwe bestemmingen ontdekken, net iets anders doen dan anderen, en buiten de gebaande paden kijken: that's me! En ik denk dat de Srprs.me reizen daar perfect bij aansluiten. Dus ik zou heel graag willen winnen!

Caroline CCaroline C

O my! Hier durf ik alleen over te dromen! Mijn ouders hebben acht kinderen gehad (en zeven grootgebracht;hun eerste dochter is op 1-jarige leeftijd overleden) en daarvan ben ik de een na jongste. Op vakantie gaan - met z'n negenen... - zat er nooit voor ons in. En ook tot nu toe ben ik veel te weinig in de gelegenheid geweest om een vakantie te boeken. Minstens een keer per jaar uit eigen land of zelfs uit eigen woonplaats voor een vakantie in eigen land, dat ken ik niet. Helaas ben ik afgestudeerd in crisistijd en hadden mijn ouders veel (mantel)zorg nodig. Mijn moeder nog steeds, want ja, we worden allemaal ouder en zoals zij en anderen die jaren ouder zijn dan ik wel eens zeggen: ouderdom komt met gebreken. Mijn vader is dit jaar helaas overleden, hij werd onverwachts ziek(er), moest met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden en een weekje en vele onderzoeken later kregen we het nieuws dat hij terminaal ziek was. Vanaf de dag van opname in het ziekenhuis heb ik mantelzorg gepleegd, toen hij daarna in het woonzorgcentrum zat ook en de handelingen werden steeds intensiever/verpleegkundiger. De verzorgers daar hadden naar ons en mijn vader in ieder geval weinig omkijken. Na deze verdrietige afgelopen maanden zou ik wel een tripje kunnen gebruiken. Even een andere omgeving - andere geuren en kleuren, misschien een andere taal - om bij te komen, diep adem te kunnen halen en los te laten. En om mooie herinneringen op te halen, mogelijk in een wat warmer klimaat;), en natuurlijk om nieuwe herinneringen te maken! Yes, please surprise me srprs.me! <3 Liefs, Caroline

Joyce KustersJoyce Kusters

Wat een super leuke actie! En wat zou het geweldig zijn als ik mijn vader mag verrassen met een giftcard van srprs.me. Het afgelopen jaar was voor ons een bizar jaar. Hoop, teleurstellingen en uiteindelijk hebben we onverwacht afscheid moeten nemen van zijn meisje, mijn moeder. Tot het laatst toe heeft mijn vader alle zorg op zich genomen. Ook voor mij en de rest van het gezin stond hij altijd klaar, ook op de meest moeilijke dagen. Zo heeft hij onze verjaardagen omgetoverd tot complete verrassingsdagen. Echt bijzonder! Nu zou ik hem graag eens in het zonnetje zetten. En hoeleuk zou het zijn om hem te verrassen met een reisje bestemming onbekend. Beter kan het nieuwe jaar toch niet beginnen!

Richelle eRichelle e

omdat dit op mijn bucketlist staat!!

Saskia Van de LSaskia Van de L

Het lijkt me heerlijk om eens zonder vakantie stress op reis te gaan. Niet van te voren alles al vol plannen met wat we allemaal moeten zien ( en achteraf teleurgesteld zijn dat we iets "gemist"hebben). Lekker onbevangen op een vliegtuig stappen en zien waar je terecht komt. Lijkt me een ultieme ervaring.

jolanda gerdesjolanda gerdes

Ik zou het geweldig vinden om deze mooie prijs te mogen winnen! Mijn moeder wordt in januari 65 en, na een zwaar jaar 2017,waarin ze onder meer een hersenbloeding heeft gehad, wil ik dit jaar iets bijzonders doen voor haar verjaardag. Een gezamenlijke stedentrip stond al op de shortlist... Maar een suprisetrip is natuurlijk extra leuk, want de trip is dan niet alleen voor haar, maar ook voor mij een hele leuke verrassing!

Marinke AMarinke A

Toen mijn beste vriendinnetje een suprisetrip deed, moest ik zo lachen om haar filmpjes van elk moment dat ze een hint kreeg! De spanning wordt echt opgebouwd en het is zo leuk als er uiteindelijk een ontknoping is.... Ik dacht;dat wil ik ook! Alleen de voorpret is al fantastisch ;) Ik laat me graag verrassen en maak daarom graag kans op deze toffe giftcard!

M ZaalM Zaal

Wat een uitkomst als je niet kunt kiezen of het niet eens kunt worden over de bestemming ;<)! Er zijn nog zoveel bestemmingen waar ik heen wil, dus ik laat me graag verrassen!

Anita HubertAnita Hubert

Jazeker wil ik binnenkort op reis met srprs.me. Net als de meeste mensen hou ik van verrassingen en ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Ik ben al jaren niet op vakantie geweest. Vakantie is ook niet echt een must voor mij;soms zijn er andere prioriteiten. Maar ik heb dus wel zin om eindelijk weer eens een nieuwe omgeving te verkennen;lekker buitenlands voedsel te proeven;hopelijk te genieten van de zon;cultuur te proeven en noem maar op.

Karin Behrendt-HommesKarin Behrendt-Hommes

Ooooooooh....DOL op verrassingen en al helemaal op lekker onbezorgd shoppen tot ik er bij neerval ???????????? Wat een feestje LINDA ????????????????????????????

Meer reizen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser