Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Smullen: New York krijgt winkel waar alles om 'cookie dough' draait

Smullen: New York krijgt winkel waar alles om 'cookie dough' draait

In New York opent volgende week een winkel die volledig in het tegen van ‘cookie dough’ staat. New York én koekjesdeeg. Kun je je een betere combinatie voorstellen? 

| Suzette Hermsen

Precies, wij ook niet.

Lees ook
Er bestaat een heuse watersommelier, maar je moet er wél voor naar New York

So long, salmonella 
Kristen Tomlan, de eigenaresse van de winkel genaamd DŌ, maakte eerder al online furore. Ze ontdekte namelijk een manier om overheerlijke cookie dough te maken zonder rauw ei. (Mocht je nog niet geweten hebben dat het overheerlijke goedje daarmee gemaakt wordt: sorry.) In plaats van rauw ei gebruikt Tomlan een gepasteuriseerd eierproduct. Dat klinkt eng, maar het schijnt dat je het verschil niet eens proeft.

Greenwich
Het bleek een schot in de roos. Deze week gaat ze dan ook aan de slag in haar gloednieuwe eigen winkel in Greenwich Village. Wat je daar allemaal kunt krijgen? Letterlijk alles wat je cookie dough-hart begeert. Van ijs tot cake, en van koekjes tot milkshakes. Zie het als een ambachtelijke bakker, alleen wordt er dan dus niets gebakken. En o ja, als je graag wilt zitten tijdens het smullen, dan moet je geluk hebben: DŌ heeft slechts vijftien zitplaatsen.

Als de wiedeweerga naar New York? Dat doe je met TUI

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Travel and Leisure | Foto: DŌ

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser