Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Onder het motto klein maar fijn: 5x de leukste kleinschalige vakantie-adresjes

Onder het motto klein maar fijn: 5x de leukste kleinschalige vakantie-adresjes

Onontdekte parels van vakantiehuisjes: je kunt ze niet vaak genoeg getipt krijgen. Een studio met een enorm hemelbed, een écht Toscaanse diner verzorgd door Francesco, een landhuis uitkijkend over de Ionische Zee…

TUI’s Small & Friendly-locaties zijn stuk voor stuk verschillend en allemaal even authentiek. Maar als we toch moeten kiezen, dan is dit onze top 5.

1. Dom Manuel I Residence in de Algarve

Als je dol bent op die typische Portugese mozaïek en Moorse stijl, dan ben je gegarandeerd ook dol op Dom Manuel I Residence in de Algarve. Extra bonuspunt is wat ons betreft het Turkse bad ín huis. En… alleen logees van zestien jaar en ouder mogen deze heerlijke plek boeken.

2. Country Country Beach Cottages op Jamaica

Een goed boek en een zonnebril, dat is alles wat je nodig hebt in de Country Country Beach Cottages op Jamaica. Zodra je het driesterren ‘dorpje’ binnenwandelt, word je meteen vrolijk van alle gekleurde cottages. Hier is niets groots en dat is precies de charme van dit authentieke hotel. Small & Friendly op zijn Jamaicaans.

3. Hotel ’t Klooster op Curaçao

Een knalgeel klooster, zoals je het alleen ziet op Curaçao. In 2009 opende Hotel ’t Klooster de voormalige kloosterdeuren. Alle kamers van dit monumentale pand liggen aan een tropische binnentuin mét hangmatten en een klein-maar-fijn zwembad om even heerlijk in af te koelen.

4. Paliokaliva Village op Zakynthos

Op Zakynthos logeer je wat ons betreft in deze parel. Bovenop een heuvel vind je de traditionele villa’s van Paliokaliva Village, ook wel ‘de Griekse droom’ genoemd. Eigenaresse Anastasia weet hoe je de traditionele stijl moet doorvoeren naar het comfort van nu.

5. Trulli Holidays in Puglia

Zelfs als je het woord eerst even moet googelen, beloven we je dat je niet teleurgesteld zult raken als je mag slapen in een trulli. In de kronkelige straatjes van het Italiaanse Alberobello vind je meer dan duizend van deze traditionele ronde witte huisjes. En jij mag er in ééntje slapen.

SNACKS | ADVERTORIAL | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser