reizen

Verzacht het wachten: pizza en sushi bezorgd aan de gate op Schiphol

Verzacht het wachten: pizza en sushi bezorgd aan de gate op Schiphol

Als je via Schiphol reist, kun je vanaf nu ook ook maaltijden laten bezórgen. Dat verzacht de pijn in de vakantie hopelijk een beetje wanneer je vlucht vertraging heeft.

| Verena Verhoeven

Maaltijdbezorger Deliveroo en en cateraar HMSHost slaan hiervoor de handen ineen.

Lees ook
Na Transavia gaat ook Air France deze week in staking

Proef

Wanneer de eetgelegenheden op Schiphol toch nog niet helemaal aan je eisen voldoen, bestel je vanaf nu dus gewoon waar je zin in hebt. De bezorgdienst begint als proef op de E-pier van de luchthaven in Amsterdam. En hoewel je misschien nog uren moet wachten op de vlucht naar je welverdiende vakantie, beloven Deliveroo en HMSHost dat je pizza of sushi binnen vijftien minuten voor je neus staat.

Uitbreiding

Volgende maand wordt het bezorgingsgebied uitgebreid naar de D-pier van Schiphol. De proef loopt in eerste instantie tot eind maart. Is het een succes dan wordt de bezorgdienst een “blijvertje”, aldus een woordvoerder van de luchthaven. De bezorgmaaltijden kunnen ook als roomservice worden besteld bij het Mercure Hotel. Dat hotel bevindt zich ook voorbij de paspoortcontrole op de luchthaven.

NIEUWS | ETEN & DRINKEN | REIZEN

Bron: ANP | Foto: ANP

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Living the good life: 5 x dit zijn de allermooiste stranden van Kenia
Advertorial

Living the good life: 5 x dit zijn de allermooiste stranden van Kenia

Denk je bij Kenia alleen aan 'The Big Five', dan mis je toch wel echt een essentieel puntje van dit prachtige land. Naast het wild zijn ook de stranden nógal om over naar huis te schrijven. 

Lees dit ook even

Please update your browser