Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Overal een kloddertje roze in dit heerlijk hysterische hotel op Ibiza

Overal een kloddertje roze in dit heerlijk hysterische hotel op Ibiza

Roze: veel vrouwen worden er dolgelukkig van. Zo ook onze collega’s van Roomed, die voorspellen dat dit gloednieuwe én knalroze hotel op Ibiza dé hit van 2018 wordt.

| Suzette Hermsen

En daar kunnen we best inkomen.

Lees ook
12 x sterren op Ibiza: Doutzen Kroes beleeft wilde nachten in haar roze badpak

Goede inrichting

Want wie een blik op de foto’s werpt, ziet niet alleen heel veel roze, maar ook bést een goede inrichting. ’t Is eigenlijk net een beetje alsof je Barbies Toverhuis instapt. Of de droom van Tante Til uit De Familie Knots, met haar ‘kloddertje roze hier, kloddertje roze daar’.

Vrijgezellenweekend

In het Paradiso Ibiza Art Hotel zijn verschillende suites beschikbaar, waar je met twee tot vijf personen kan overnachten. Elke kamer is ontworpen door een van de zestig kunstenaars die heeft meegewerkt aan het hotel. Iemand nog een vrijgezellenweekend in het vooruitzicht?

Adults-only

En oja, tot slot: je hebt zelfs een hotelmedewerker tot je beschikking én het hotel is adults-only. Dus nogmaals: iemand nog een vrijgezellenweekend in het vooruitzicht?

Meer van dit soort leuke reisberichten in je leven? Volg LINDA.reizen dan nu ook op Facebook

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Roomed | Foto: Paradiso Ibizar

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser