Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

Advertorial

Dit reisgidsje mag je absoluut niet missen als je op het punt staat een vakantie te boeken

Dit reisgidsje mag je absoluut niet missen als je op het punt staat een vakantie te boeken

Heb je als goed voornemen om dit jaar meer te gaan reizen, maar weet je door het gigantische aanbod niet waar je moet beginnen? Da’s mazzel: wij weten het wel. 

Namelijk bij het superleuke, maar bovenal handige TUI & LINDA.-reisgidsje dat nu gratis en voor niets bij de nieuwste LINDA. zit.

Niet missen
In dit inspiratieboekje (dat je makkelijk in iedere koffer kunt proppen, hoe vol ‘ie ook is), nemen TUI en LINDA. je mee naar vijf heerlijke plekken: Zakynthos (Griekenland), Toscane (Italië), Marrakech (Marokko), Curaçao en Fins Lapland. We tippen je per gebied wat je absoluut niet mag missen én waar je het lekkerst kunt overnachten.

Zalm midden in de natuur
Zo wordt verklapt dat je Toscane niet kunt verlaten voordat je eerst het plaatsje Arezzo hebt ‘aangedaan’, en lees je waar je in Fins Lapland gerookte zalm mídden in de natuur kunt bestellen. En zoals gezegd ontdek je dus ook welke accommodaties favoriet zijn: want als er een organisatie is die daar verstand van heeft, dan is het TUI wel.

Gewoon online
Ben je even niet in de gelegenheid om naar de winkel te reizen (há) om de nieuwste LINDA. inclusief het reisgidsje op de kop te tikken? Geen probleem. Een deel van de gids vind je ook gewoon online, en wel op de website van TUI. Veel lees- en boekplezier.

SNACKS | ADVERTORIAL | REIZEN

Bron: TUI | Foto: TUI

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Anita Groot-KapiteinAnita Groot-Kapitein

ik heb dit boekje niet ontvangen bij mijn Linda, gek.

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser