Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

'Ragas Reist Rond' door Zimbabwe en ontmoet gezin met olifant als huisdier

'Ragas Reist Rond' door Zimbabwe en ontmoet gezin met olifant als huisdier

In ‘Ragas Reist Rond’ (RTL4) logeren Bastiaan en Tooske Ragas samen met hun kinderen Sem (16), Leentje (11), Fien (10) en Catoo (8) vier maanden bij verschillende Nederlandse gezinnen in Azië en Afrika. 

| Kirsten Zijderveld

De laatste aflevering gisteren was een wel heel bijzondere.

Ragas reist rond

Na een bezoek aan een Afrikaanse kerk – waarin gezongen en gedanst werd – en een prachtige rit door de natuur van Zimbabwe, kwam het gezin Ragas aan bij Annet en haar man Brent. Zij wonen samen in Victoria Falls met de twee kinderen van Brent. Annet komt eigenlijk uit Groningen en werkte met veel plezier als filiaalmanager bij Kruidvat, maar verhuisde naar Zimbabwe toen ze tijdens een vakantie verliefd werd op het land, op Brent én op zijn bijzondere huisdier.

Heftig verleden

Niet ver van hun huis woont olifant Nkanyezi in de natuur. Door haar heftige verleden is ze erg aanhankelijk naar mensen toe. Haar ouders zijn doodgeschoten toen ze drie was en daarna belandde ze bij een boer en later bij een toeristenorganisatie. Sinds ze door Brent is gered, is ze erg aan hem en Annet gehecht. “Olifanten vergeten nooit wat ze hebben meegemaakt, dus ze is heel dankbaar.”

Olifant als huisdier

En daarom is het af en toe net of de olifant hun huisdier is: hij is er gezellig bij tijdens een barbecue en loopt rond alsof het een hondje is. Tooske, Bastiaan en de kinderen weten niet wat ze zien. Bekijk een fragment hieronder. De hele aflevering van Ragas Reist Rond kijk je hier terug. Het stuk over de olifant begint op minuut 13:40.

Lees ook
Melania Trump krijgt stoot van olifant (en die beelden vliegen – uiteraard – het internet over)

Kijkers waren erg onder de indruk:

Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | BEKEND | FRAGMENT GEMIST | BUITENLAND | REIZEN

Bron: RTL | Foto: Still video

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser