Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Acht passagiers aan boord van Transavia-vliegtuig onwel geworden, toestel maakt voorzorgslanding

Acht passagiers aan boord van Transavia-vliegtuig onwel geworden, toestel maakt voorzorgslanding

Een vliegtuig van Transavia, dat van Schiphol onderweg was naar het Turkse Antalya, heeft een voorzorgslanding gemaakt in Wenen nadat acht passagiers onwel waren geworden. 

| Maaike van de Graaf

Na de landing stonden een paar ambulances klaar om de betreffende reizigers op te vangen.

Lees ook
Meisje (11) blijft uitzonderlijk kalm als haar moeder ineens onwel wordt

Tussenlanding

Vanmorgen om 06.00 uur vertrok vlucht HV163 met 185 passagiers naar Turkije, maar na een uurtje werd in het vliegtuig omgeroepen of er medisch personeel aanwezig was. Dat laat een van de passagiers aan RTL Nieuws weten. “Later bleek dat er acht mensen onwel waren geworden.” De reizigers zaten verspreid door het hele toestel. Hoe ze eraan toe zijn, is niet bekend.

Transavia

Nadat het vliegtuig een tussenlanding had gemaakt, werd reizigers verteld dat er een ander toestel komt om de passagiers alsnog naar hun bestemming te brengen. De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat ze zelf mogen weten of ze mee willen met het vervangende toestel.

Onduidelijk

Transavia laat weten nog niet te weten wat er precies is gebeurd in het vliegtuig. Een woordvoerder geeft aan dat het incident verschillende oorzaken kan hebben. Het vliegtuig wordt vandaag nog naar Amsterdam teruggevlogen voor verder onderzoek.

Volg LINDA.reizen nu ook via Facebook voor een goede dosis reisberichten op je tijdlijn.

NIEUWS | REIZEN

Bron: ANP | Foto: ANP foto

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser