Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Backpacken helemaal zat? Op deze manier ontdek je alsnog 52 landen in 245 dagen

Backpacken helemaal zat? Op deze manier ontdek je alsnog 52 landen in 245 dagen

Een cruiseschip iets voor gepensioneerden? Dat dacht je. Het bedrijf Viking Cruises maakte onlangs bekend de langste tocht ooit te gaan varen en bij het zien van het desbetreffende schip willen wij maar één ding. 

| Suzette Hermsen

Opstappen en wegvaren.

Lees ook
Dit moet je weten om op het juiste moment het goedkoopste vliegticket te bemachtigen

Viking Sun

Twee problemen: we moeten nog tot 31 augustus 2019 geduld hebben, én we hebben geen 93 duizend dollar om plaats te nemen op de Viking Sun. Dus mocht jij wel enorm geduldig zijn en een bankrekening hebben waar de nullen de boventoon voeren, dan kunnen we maar één ding zeggen: maak deze reis.

In luxe de wereld over

Want wie wil er nou niet in totale weelde langs 52 landen reizen, om daar vervolgens vanuit de havens de boel te verkennen? Op een schip met infinity-zwembad, een spa, een sauna en zelfs een ‘sneeuwgrot’ waar je weer kunt afkoelen. En dan hebben we het nog niet eens over ieders eigen balkon gehad.

De langste tocht ooit

Waar je tijdens je tocht allemaal naartoe vaart? Reykjavik (de hoofdstad van IJsland), de Caribische eilanden, een aantal (nog niet door toeristen overspoelde) Zuid-Amerikaanse steden, zes haltes in de Stille Zuidzee, een paar prachtige plekken aan de Middellandse Zee, inclusief Valletta, Cagliari en Algiers, en ga zo nog maar even door. En dat is dus slechts een greep uit het landen-assortiment. Beter kijk je even naar onderstaande kaart.

Korter kan ook

Vind je 245 dagen net iets te bont (of vindt vooral je baas dat), dan kun je ook nog voor een kortere variant gaan. Bijvoorbeeld voor die van 127 dagen, die je van Londen naar Los Angeles brengt. Kost je uiteraard nét iets minder geld, maar goedkoop is nog steeds anders.

Meer informatie over deze wereldreis ter boot, vind je hier. En wil je op een andere manier de wereldrondreizen? Dat kan natuurlijk ook. Met TUI bijvoorbeeld

SNACKS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: CN Traveler | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser