Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Lekker naar lekkages loeren: dít kun je verwachten in het nieuwe seizoen van 'Ik Vertrek'

Lekker naar lekkages loeren: dít kun je verwachten in het nieuwe seizoen van 'Ik Vertrek'

Het nieuwe seizoen van ‘Ik Vertrek’ staat voor de deur. Vanaf zaterdag 8 september kunnen we weer kijken naar families die hun droom achterna gaan én komen we een aantal oude bekenden tegen.

| Verena Verhoeven

Wij zetten op een rij wat je komend seizoen allemaal te wachten staat. Al is één ding bij Ik Vertrek zeker: voorspelbaar is het nooit.

Hans en Karin op Bonaire

ik vertrek najaar 2018

Goed nieuws voor de fans van Hans en Karin: we krijgen te zien of het de ‘scheetjes’ gelukt is om hun mini adventure golfbaan op Bonaire van de grond te krijgen.

Lees ook
Hans en Karin blijven positief na tegenslagen op Bonaire in ‘Ik Vertrek’

Benny en Andrea in Noorwegen

ik vertrek najaar 2018

Benny en Andrea Ploeg kenden we nog niet. Zij verlaten hun fietsenwinkel in Assen om een voormalig ouderencentrum om te toveren tot Bed en Breakfast met campercamping in Noorwegen. Ook willen ze daar het ‘floaten’ introduceren: gewichtloos en zonder prikkels op zout water drijven. Klinkt nu al als een heerlijke aflevering.

Familie Geurts in Spanje

ik vertrek najaar 2018

Familie Geurts vertrekt van hartje Amsterdam naar ‘bovenop een Spaanse berg’. In hun aflevering krijgen we te zien of het Dirk en Feikje met hun twee kleine kinderen lukt om appartementen en lodgetenten uit de grond te stampen.

Jan en Martine in Frankrijk

ik vertrek najaar 2018

AVRO-TROS heeft een heerlijke teaser voor deze aflevering: Jan en Martine Dijkstra krijgen in Frankrijk te maken met ratten, vleermuizen en een verstopt riool. Meer hoeven we niet te weten. Zeg voor deze aflevering even alles af en zorg dat je op de bank zit.

Familie Jungerius in Italië

ik vertrek najaar 2018

En ook dit wordt waarschijnlijk een echte Ik Vertrek-klassieker. JC en zijn vrouw Wendy belanden namelijk in een ‘Italiaanse nachtmerrie’ als ze appartementen en een B&B willen bouwen bij een oude watermolen in Toscane.

Familie Sas in Duitsland

ik vertrek najaar 2018

Dit stel gaat de ultieme relatietest aan: zij emigreren namelijk naar Winterberg met hun (schoon)ouders, want de gezamenlijke vakanties bevielen zo goed. Wie pakt de popcorn?

Familie Jansen in Italië

ik vertrek najaar 2018

Een aflevering met oude bekenden. We krijgen te zien of het de familie Jansen dan eindelijk gaat lukken hun Siciliaanse droom uit te laten komen.

Anita en Dimitry in Zweden

ik vertrek najaar 2018

En ook Anita en Dimitry (foto) zijn bekenden van de echte fans al. Er is treurig nieuws, want het stel is niet meer bij elkaar. Ze zijn zelfs concurrenten geworden, want Dimitry heeft 500 meter verderop een ranch met zijn nieuwe liefde Marcia. En Anita runt vakantieboerderij Sundance Ranch inmiddels met haar Zweedse vriend Anders. We kunnen niet wachten.

Ik Vertrek is vanaf zaterdag 8 september 21.30 uur weer te zien bij AVRO-TROS op NPO 1.

Lees ook
‘Ik Vertrek’-deelnemer Martien vertelt over zijn coming-out en het samenwonen met zijn ex-vrouw

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

NIEUWS | TV | REIZEN

Bron: AVRO/TROS | Foto: AVRO/TROS

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser