Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Slapen op een vlot bij een onbewoond eiland kan deze maand gewoon in Nederland

Slapen op een vlot bij een onbewoond eiland kan deze maand gewoon in Nederland

Voor het ultieme vakantiegevoel hoef je niet per se uren te vliegen. Een (bijna) onbewoond eiland vind je deze maand gewoon op het IJmeer.

| Anneloes Schohaus

Hier kan je de nacht doorbrengen op een overdekt vlot.

Slapen op het water

Het overdekte vlot, Floating Lodge genaamd, bevindt zich aan de steiger van het welbekende forteiland Pampus, voor de kust van Muiden. Op dit vlot staat een gezellig gastenverblijf waar je kan slapen met twee tot vier personen. Het houten huisje is eenvoudig ingericht met extra focus op duurzaamheid. Je hebt een eigen toilet en keuken met alles erop en eraan. Meer heb je toch niet nodig.

Nog maar een paar weken

Als je weinig bagage bij je hebt, is dat geen probleem. De mogelijkheid is er om extra slaapspullen te regelen. In samenwerking met Water Front biedt Forteiland Pampus de Floating Loadge aan tot en met half september. Daarna drijft het houten huisje door naar Fort Uitermeer, tussen Weesp en Nigtevecht. Aanschouw alvast het vlot en het uitzicht vanuit de lodge bij Forteiland Pampus:

Fort Pampus vlot

Uitzicht Pampus Water Front vlot

Lees ook
Kans van je leven: Airbnb organiseert een overnachting op de Chinese Muur en die kan jij winnen

Start je dag met een verse dosis nieuws in je mailbox – geselecteerd door de redactie van LINDAnieuws. Schrijf je hier in voor onze ochtendnieuwsbrief en begin je dag goed geïnformeerd.

SNACKS | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: Water Front | Foto: ANP / Water Front / Reineke Bakker

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser