reizen

Mirella was 16 toen ze haar grote liefde op een familievakantie tegenkwam

Mirella was 16 toen ze haar grote liefde op een familievakantie tegenkwam

Mirella was op 16-jarige leeftijd op vakantie met haar familie in Cannes en ontmoette daar de liefde van haar leven. Inmiddels zijn ze al achttien jaar samen.

| Isabel Ockers

Ook hebben ze twee kinderen samen.

Lees ook
Amy emigreerde naar Bonaire omdat ze haar vakantieliefde Jay niet kon missen

Familievakantie in Cannes
Ik was zestien jaar oud en samen met mijn ouders, broertje, zusje en beste vriendin op vakantie in Cannes. Een jaar eerder hadden we daar vrienden gemaakt waar we het erg gezellig mee hadden, we wilden dus graag weer naar hetzelfde appartement. Gelukkig kregen we onze ouders zo ver om weer naar Cannes af te reizen. Daar aangekomen bleek dat onze vakantievrienden, twee broers, beiden een vriend mee hadden genomen. Een van die vrienden was Thijs.

De eerste zoen
Onze eerste ontmoeting vond plaats bij het zwembad, ik vond hem maar een patser. Na een week toch veel plezier samen te hebben gehad, gebeurde er iets vervelends. Onze tas met waardevolle spullen werd gestolen en ik voelde me daar schuldig over, aangezien er spullen van anderen in zaten. Thijs probeerde me te troosten. Het gevoel hierbij had ik nog nooit gevoeld. Ik was in één klap verliefd. Na lang om elkaar heen gedraaid te hebben, zoenden we elkaar in de zee. De dagen daarna waren we onafscheidelijk.

Mirella

Afstand
Hij woonde bij zijn ouders in Spankeren en ik bij mijn ouders in Groenlo. Daardoor heb ik heel wat afgereisd met het openbaar vervoer, maar dit deden we met plezier. Ook hebben onze ouders ons altijd bijgestaan, dit doen ze nog steeds.

Toekomst samen
Thijs werkte destijds in de jachtbetimmering in Duitsland. Dit vond ik moeilijk. Het opbouwen van een toekomst samen leek haast onmogelijk, aangezien hij alleen in het weekend thuis was. Dan wilde hij graag bij mij zijn, maar ook bij zijn vrienden en familie.

Samenwonen
Thijs wilde altijd al graag voor zichzelf beginnen en toen het moment daar was, heeft hij zijn kans gepakt. Inmiddels runt hij al vijftien jaar zijn eigen bedrijf in exclusieve interieurbouw en aanneming: Spijkervast. Ik heb in Nijmegen gestudeerd voor verpleegkundige. Na mijn studie zijn we samen een huis gaan zoeken, hij heeft van ons huisje een droomhuis gemaakt.

Webshop
Na twaalf jaar gewerkt te hebben op de kinder- en neonatologieafdeling heb ik de keuze gemaakt om van mijn hobby, interieur, mijn beroep te maken. Thijs en ik hebben onze krachten gebundeld: samen hebben we een webshop, Stoer-Design. 

Kinderen
Ruim achttien jaar na onze ontmoeting in Cannes hebben we twee prachtige, gezonde kinderen. Met ons mooie gezin hopen we in de toekomst onze dromen verder waar te kunnen maken en van elkaar te blijven genieten.

Het kan alle kanten opgaan met zo’n vakantieliefde. Een verhaal dat prachtig begon en prachtig afliep, of juist een verhaal dat geweldig startte en dramatisch eindigde. Wij zijn op zoek naar verhalen in alle soorten en maten. Als het maar over vakantieliefde gaat. Mail jouw verhaal naar suzette@lindanieuws.nl en wie weet worden jouw memoires opgenomen in onze rubriek ‘Vakantieliefde’.

SNACKS | REIZEN | VAKANTIELIEFDE

Bron: LINDAnieuws | Foto: Aangeleverd

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser