Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Michiel (42) en Sibel (24) zijn ex-geliefden maar emigreren samen naar Frankrijk in 'Ik Vertrek'

Michiel (42) en Sibel (24) zijn ex-geliefden maar emigreren samen naar Frankrijk in 'Ik Vertrek'

ICT’er Michiel (42) en paardenfluisteraar Sibel (24) verkassen in ‘Ik Vertrek’ (AVROTROS) naar Bély Bas in Zuidwest-Frankrijk. Eén dingetje: ze zijn elkaars exen. 

| Kirsten Zijderveld

En in Ik Vertrek blijkt dat dat net zo ingewikkeld is als het lijkt.

Lees ook
Gezin in ‘Ik Vertrek’ verkast naar Frankrijk en kijkers hebben medelijden met dochter Amber

Minder stress
Michiel en Sibel hebben een relatie gehad, maar blijken beter met elkaar overweg te kunnen als vrienden. Dat die vriendschap nog erg goed is, blijkt uit het feit dat ze samen naar Frankrijk emigreren. Michiel heeft in de Lot-et-Garonne een vervallen boerderij gekocht die ze willen ombouwen tot groepsaccommodatie voor workshops en trainingen. In Frankrijk hopen ze minder stress te ervaren.

Tegenslagen
Maar de verbouwing valt tegen, de deadline van de opening moeten ze meerdere keren uitstellen, en dan is er ook nog Sibels huidige vriend Ed (51) die in Nederland woont. Na een bezoek aan de boerderij ziet hij de relatie niet meer zitten. Veel tegenslagen en ruim een jaar hard werken verder, wordt het pand geopend. De eerste gasten zijn ondernemers die een paar dagen komen brainstormen, en kijkers weten niet wat ze meemaken.

Lees ook
Hans en Karin blijven positief na tegenslagen op Bonaire in ‘Ik Vertrek’

‘Meest vreemde of meest verontrustende aflevering?’
Twee exen die samen emigreren, het leeftijdsverschil en het verdere liefdesleven van Sibel waren voer voor kijkers op Twitter. De hele aflevering van Ik Vertrek bekijk je hier. Het fragment begint op minuut 32:11. (En hier lees je hoe het nu met Michiel en Sibel gaat).

Nog meer video’s zien?
Meld je aan bij LINDA.tv voor nog meer video’s & originele LINDA.tv-programma’s.

NIEUWS | TV | FRAGMENT GEMIST | REIZEN

Bron: AVROTROS | Foto: Screenshot

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser