Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Vijf steden in één klap: met dit treinticket reis je dwars door het noorden van Engeland

Vijf steden in één klap: met dit treinticket reis je dwars door het noorden van Engeland

Sla Londen een keer over, een treinreis langs (en door) de Engelse steden Hull, Leeds, Manchester, Liverpool en NewcastleGateshead is minstens zo leuk. 

| Suzette Hermsen

Met het spiksplinternieuwe North of England City Experience-treinticket begin je in één van de vijf steden om binnen een tijdsbestek van acht dagen ook de andere steden te ontdekken.

Industriële omgevingen

Hull, Leeds, Manchester, Liverpool en NewcastleGateshead zijn alle vijf voormalige industriesteden die hun karakter daaraan te danken hebben. Tegenwoordig maakt het vijftal echter een dynamische en culturele opleving door. Kunst, muziek, theater, architectuur, restaurants, nachtleven: je krijgt het allemaal. En dat in toffe gerenoveerde industriële omgevingen.

Leeds

Ogen, oren en benen te kort

Van de Victoriaanse tunneltours onder de rivier de Tyne in Newcastle tot winkelen, eten en drinken in Leeds’ voormalige Corn Exchange: tijdens deze trip zul je ogen, oren en benen te kort komen. Want je wil natuurlijk óók nog de Skyliner street art-tour door Manchesters Northern Quarter doen, en niet te vergeten: door ‘The City of Music’ Liverpool struinen. Wat we al zeiden, vergeet Londen, en regel hier je treinticket

Manchester

Lees ook
Deze treinreis leidt je voor 200 euro langs de hoogtepunten van Amerika

Even geen cent te makken

Mocht je na de immer dure decembermaand nou niet de oudejaarsloterij hebben gewonnen en dus niet ineens miljoenen over hebben? Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht (9 januari) maak je kans op een volledig verzorgde reis naar Noord-Engeland. Dus een dagje ‘de beurs’ op en duimen draaien is ook nog een prima optie. 

Liverpool

Los naar één van deze Engelse steden? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier het fijne stedentrip-aanbod van TUI. Meer van dit soort vrolijke berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook via Facebook. 

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Zapper PR | Foto: Zapper PR

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser