reizen

Meisje (9) raadt pincode van slapende vader en boekt peperdure trip naar Disneyland

Meisje (9) raadt pincode van slapende vader en boekt peperdure trip naar Disneyland

De vader van de negenjarige Susan uit Engeland was stomverbaasd toen bleek dat zijn dochter via PayPal voor meer dan duizend euro een luxe trip naar Disneyland Parijs had geboekt. 

| Jules de Keiser

Voor zover hij wist had Susan absoluut zijn PayPal-pincode niet.

Lees meer
Lachen, gieren, brullen: 8 x jullie gênantste momenten op een rij

Alles uit de kast
Het meisje had tijdens een (duur) dutje van haar vader, via zijn telefoon voor meer dan vierhonderd euro uitgegeven aan een vlucht en hotelovernachting. Ook stond er voor ongeveer tweehonderd euro een VIP-bezoek aan de Eiffeltoren op de planning en was er voor bijna vierhonderd euro uitgegeven aan Disneyland-kaartjes.

Eigen schuld
Tegen de Britse krant Daily Mail zei de verbaasde vader: “Toen ik zag dat er meer dan duizend pond van mijn rekening was afgeschreven dacht ik meteen aan fraude.” Volgens PayPal was het echter gewoon via zijn eigen telefoon gegaan en datzelfde bleek later ook uit de zoekgeschiedenis van zijn telefoon.

Spijt en verdriet 
Toen de vader zijn dochter ernaar vroeg, gaf ze meteen toe. “Ze was heel verdrietig en had heel veel spijt. Ik kon haar niet straffen”, zei hij. Ook verklaarde het meisje dat ze geen idee had hoe ze de trip had geboekt en dat ze gewoon graag met haar vaders smartphone speelt. Ze wist niet eens wat de Eiffeltoren is.

Voorzichtig
Uiteindelijk heeft de vader zijn geld teruggekregen en roept hij ouders op om erg voorzichtig te zijn met inloggegevens en pincodes. Vooral bij je eigen kinderen.

SNACKS | OPMERKELIJK | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Daily Mail | Foto: Facebook

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser