Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Al 131.000 keer gedeeld: onbekende vrouwen helpen wanhopige moeder op vliegveld

Al 131.000 keer gedeeld: onbekende vrouwen helpen wanhopige moeder op vliegveld

Reizen is soms op zich al een hele opgave, laat staan in je eentje met twee kinderen. Moeder Becca was ten einde raad toen alles misging, maar kreeg hulp uit onverwachte hoek.

| Amber Engelbracht

The Best Social Media deelde het ‘kerst’verhaal over hoe andere moeders haar spontaan hielpen.

Alleen op reis

Becca Kinsey maakte samen met haar kinderen van twee en vijf jaar, Wyatt en James, een vliegreis. Geen goed idee: James was uitgeput en Wyatt schreeuwde het hele vliegveld bij elkaar. Een paar moeders twijfelden geen moment en schoten direct te hulp.

Kleine moeite, groot gebaar

‘Ga maar voor me in de rij, ik weet hoe het is’, zegt een moeder in de rij voor de security. Als zoon Wyatt vervolgens in slaap valt, biedt een andere moeder aan om alle handbagage van het gezin te dragen. Ze helpt Becca langs de beveiliging en loopt zelfs mee tot de gate. De moeders doen er alles aan om Becca en haar kinderen zo soepel mogelijk op de betreffende vlucht te krijgen.

Lees ook
4 x dit zijn de leukste bestemmingen voor een stedentrip voor jou én voor je kinderen

Tijdens de vlucht

Eenmaal in het vliegtuig begint Wyatt te gillen voordat hij weer in slaap valt. Na drie kwartier wordt Becca aangetikt door een vrouw: ‘Je ziet eruit alsof je wel wat rust kunt gebruiken’. Ze neemt Wyatt de rest van de vlucht in haar armen en loopt mee tot de bagageband. Bij het afscheid geeft de vrouw Becca een knuffel en fluistert ‘Merry Christmas’ in haar oor. Becca bedankt de ‘engel’ in onderstaande post.

SNACKS | KINDEREN | LIFESTYLE | REIZEN

Bron: The Best Social Media

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser