Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Lunchen met lama's: je hoeft er alleen even voor naar Colorado af te reizen

Vind je lama’s geweldige beesten en zou je niets liever doen dan de hele dag met ze doorbrengen? Reis dan vooral eens af naar Colorado (in de VS). Daar kun je lunchen met deze dieren. 

| Suzette Hermsen

En dan maar hopen dat ze niet in je eten spugen…

Lees ook
Backpacken helemaal zat? Op deze manier ontdek je alsnog 52 landen in 245 dagen

Drie opties

Het Amerikaans reisbedrijf Paragon Guides biedt maar liefst drie opties aan voor een lama-lunch: de Arrowhead Llama-lunch, die geheel in het teken staat van het Arrowhead-skigebied, de Backcountry Llama-lunch, die je over een lokaal wandelpad leidt, en de Wine and Cheese with Llamas, ook in het skigebied Arrowhead.

Eerst een flinke wandeling

Je had het misschien al tussen de regels door gelezen, maar om met de lama’s te lunchen moet er dus eerst een flink eind gewandeld worden. Een beetje net als vroeger, toen je ouders je steevast een ijsje beloofden als je zonder zeuren het Pieterpad zou bewandelen. Nu wandel je alleen niet door het Nederlandse landschap, maar door de Amerikaanse natuur, vol espen, kleurrijke bloemen en wilde planten.

Alleen om naar te kijken

Voor iedereen die denkt dat je met vermoeide benen wel even plaats kunt nemen op één van de lama’s: dat is dus absoluut niét het geval. Het bedrijf geeft aan dat de beesten ealleen bedoeld zijn als gezelschap en ze niet gebruikt worden als vervoermiddel. Meer informatie over deze bijzondere wandelingen vind je op Paragon Guides website. Stuur ons vooral een fotootje, mocht het zover komen.

Meer van dit soort fijne reisberichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook. 

VIDEO'S | SNACKS | DIEREN | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Travel and Leisure | Foto: Getty Images

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser