Achter de schermen zijn we druk bezig met onze nieuwe site LINDA.nl. Wil je een voorproefje? Klik dan hier (je kunt altijd terug)

reizen

Wil je een keer iets anders dan Bali? Deze kano-vakantie lijkt ons het eínde

Wil je een keer iets anders dan Bali? Deze kano-vakantie lijkt ons het eínde

Frankrijk en Bali zijn natuurlijk leuk, maar als je een keer zin hebt om naar een plek te gaan waar niet heel Nederland al rondloopt, hebben we hier iets leuks voor je. 

| Suzette Hermsen

Een weekje in het prachtige Zweden, jezelf verplaatsend in een kano.

Kano-vakantie

Ja, dat hoor je goed. Een hele week in een kano rondtrekken van eiland naar eiland. Prachtige zandstranden, oneindige naaldbossen en de mooiste zonsondergang van je leven. Klinkt goed hè? Dat vonden wij nou ook. 

Moose Adventures

Moose Adventures

Het kersverse Moose Adventures, opgericht door vrienden Joep en Olivier, biedt zo’n kano-vakantie aan. De route is ongeveer 120 kilometer (goed te doen in zes dagen) en leidt je langs smalle riviertjes, brede meren en onwaarschijnlijk mooie plekken. Fanatiekelingen kunnen de route zelfs uitbreiden tot 170 kilometer.

Wij willen nu

Boek je de vakantie, dan is eigenlijk alles wat je nodig hebt inbegrepen. We noemen: je vliegtickets, een kano, twee overnachtingen op het basiskamp, en camping-gear – waarbij zelfs is gedacht aan een hakbijl, een hengel en kaarsjes. En waar je de rest van de dagen slaapt? Waar jij maar wil. In Zweden geldt namelijk het allemansrecht: een deftig woord voor overal mogen wildkamperen.

De foto’s

En omdat foto’s altijd meer zeggen dan duizend woorden, hier nog wat extra beelden van hoe zo’n week eruit ziet. En waardoor wij dus nu deze vakantie willen boeken.

kano vakantie

Boeken maar

Word jij hier net als wij helemaal enthousiast van? Dan moet je maar even kijken op de website van Moose Adventures. Daar vind je nog heel veel meer informatie over deze héérlijke, edoch sportieve vakantie. En dat je met gespierde rug en armen terugkomt, dat moge duidelijk zijn.

Moose Adventures

Lees ook
Na deze prachtige drone-foto’s denk je bij Kreta nooít meer aan Chersonissos

Meer van dit soort fijne berichten op je tijdlijn? Volg LINDA.reizen dan ook op Facebook.  

SNACKS | LIFESTYLE | BUITENLAND | REIZEN

Bron: Moose Adventures | Foto: Moose Adventures

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer reizen

Lees dit ook even

Please update your browser